Camavinga: Élveznünk kell, hogy a saját szurkolóink előtt futballozhatunk

Eduardo Camavinga (forrás: realmadrid.com)
Eduardo Camavinga (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a francia csillag, Eduardo Camavinga válaszolt az újságírói kérdésekre a Leipzig elleni visszavágót megelőzően.

A mérkőzés

„A holnapi egy rendkívül fontos mérkőzés lesz a számunkra. Élveznünk kell, hogy a saját szurkolóink előtt futballozhatunk. Csak a győzelem lebeg a szemünk előtt.”

„Ahhoz, hogy nyerni tudjunk, támadnunk kell. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy gólokat szerezzünk, mint mindig. Nem fogunk hátradőlni.”

A Valenciában történtek

„Láthattátok, hogy mi történt, nagyon furcsa volt. Soha nem éltem még át ilyet a labdarúgásban. Ez egy iszonyat furcsa dolog.”

Tanács Vinícius-nak

„Ő egy olyan ember, aki közel áll hozzám, egy jó ember. Koncentrált, gólokat szerzett, ha az emberek beszélnek róla, az csak jót jelent a számunkra.”

Különbség a Bajnokok Ligája és a LaLiga között

„A Bajnokok Ligája egy teljesen más sorozat, mindenki meg akarja nyerni. Kevesebb mérkőzés van, mint a bajnokságban, és a mentalitás is más.”

Tchouaménivel a középpályán

„Akkor játszunk jól, ha egymás mellett futballozunk.”

Csapattársak

„Nagyon fiatal keretünk van, de én már hozzászoktam, mint akár Vini vagy épp Tchoauméni. Hozzászoktunk ahhoz, hogy a labdarúgáson kívül is együtt csinálunk dolgokat, de nem fogok neveket sorolni. A futballban vannak óriási tehetségek. Itt mindenki nagyszerű futballista, én pedig mindannyiukkal együtt szeretnék játszani.”

Középső középpályás, vagy inkább védekező középpályás?

„Inkább védekező középpályásként szeretek játszani, de képes vagyok játszani előrébb is, a pálya közepén.”

Dolgok, amiben fejlődnie kell

„Jobban kell koncentrálnom, több gólt kell szereznem és több gólpasszt kell kiosztanom. A jobb lábamat illetően is van még miben fejlődni.”

Tchoauméni a védelemben

„Ugyanazt a szituációt éltem át, mint ő. Amikor a védelemben szerepelt, mondtam neki, hogy minden ott kezdődik. Jól védekezik, de ő egy középpályás.”

Miben emelkedik ki a legjobban Kroos és Modrić?

„Modrić esetében a helyezkedést, Kroosnál pedig a nyugalmat és hosszú átadásokat emelném ki. Nagyon tetszik Kroos nyugalma, és ahogy lát a pályán. Modrićról mit is mondhatnék, varázslatos.”

Favorit a Bajnokok Ligájában

„A Real Madrid mindig esélyes ebben a versenysorozatban.”

Kylian Mbappé

„Nem beszéltem vele, ő a PSG játékosa, és nem tudom, hogy hol fog futballozni a következő szezonban. Ő nem a mi játékosunk, és én is tiszteletben tartom a PSG-t. Boldog vagyok, az öltözőben pedig nem beszélünk erről, ez az igazság. Amikor a válogatotthoz csatlakozom, azért megyek, hogy jól érezzem magam. Biztos vagyok benne, hogy beszélni fogunk erről, de ő nem fog konkrétumot mondani. Ez a természetes.”

Titkos tehetsége

„Tudok zongorázni, énekelni és még sok minden mást is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK