Nacho: Elértük a célunkat, elégedettek vagyunk

Nacho és Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)
Nacho és Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott az RB Leipzig ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 2-1-es összesítéssel jutott a következő körbe. A találkozó után a 350. mérkőzését játszó Nacho nyilatkozott.

„Nem ez volt a legjobb meccsünk az idényben, de elértük a célunkat, továbbjutottunk. Néha megesik, hogy rossz meccsünk van. Az ellenfelünk remek volt, nagyon jól játszottak. Elégedettnek kell lennünk, hiszen ott vagyunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.”

„Az összképet nézve nem volt egy jó meccs. Sem az elején, sem a második félidőben, de még a vezetés megszerzésekor sem voltunk az ő szintjükön. Rengeteg potenciál rejlik bennük, a kontráknál nagyon gyorsak, mi pedig rossz napot fogtunk ki. Azonban elértük a célunkat és folytatnunk kell a munkát, senki sem állította, hogy könnyű dolgunk lesz.”

„Ha a dolgok nem a terv szerint alakulnak, küzdeni kell. Az ilyen meccsek, mint a mai tanítanak és segítenek a fejlődésben. Most a következő összecsapásra kell koncentrálnunk.”

„Nagyon hosszú az idény és rengeteg meccsünk van. Nagyon jó pozícióban vagyunk, elértük a negyeddöntőt és a bajnokságban is van egy kis előnyünk, ami véleményem szerint nagyon jó. A teljesítményünk miatt a mai meccs drámainak tűnhetett, de össze kell szednünk magunkat és büszkének kell lennünk, mert a következő körbe jutottunk.”

„Az a legfontosabb, hogy egy olyan erős sorozatban szerepelhetünk, mint a Bajnokok Ligája, ami különleges a Real Madrid számára. Elértük a célunkat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK