Ancelotti: Arda lövése számunkra góllal ért fel

Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester szavai az Osasuna ellen aratott győzelmet követően. 

“Nagyon büszke vagyok minden egyes győzelemre, így erre, a kétszázadikra is. Örülök, hogy itt sikerült elérni ezt a számot, ebben a csapatban, és annak is, hogy jól játszottunk. Nagyon fontos három pontot szereztünk, ami segít minket a tabellán elfoglalt pozíciónk megerősítésében. Jobb hangulatban megyünk a válogatott szünetre, mint eddig bármikor.”

“Vini Jr. egy döntő fontosságú játékos, köszönhetően annak, amit jelenleg a meccseken hozzátesz a csapat játékához. Két gólt szerzett ma, de betalált az előző mérkőzéseken is. Akár többször is beköszönhetett volna, hiszen minden meccsen hatékonyan teljesít. Ugyanakkor, jobban kell kontrollálnia a rá nehezedő nyomást. Gratuláltam neki a meccs után, hiszen csodálatos meccse volt. Mindent jól olvas a pályán, nagyszerű a labda nélküli mozgása is. Ezen a területen fejlődött a legtöbbet. A labdával mindig hatékony, de jelenleg a játékszer nélkül is. Nagyon gyors, jól időzíti a mozgásokat is.”

“Lunin nagyon jól teljesít. Egy olyan kapust találtunk a személyében, aki önbizalmat ad a többieknek. Nagyon megbízható. Courtois viszont egy nagyon komoly sérülésből tér vissza, óvatosnak kell lennünk. Ugyanez igaz Militãóra is. Nem siettetünk semmit.”

“Brahim egy támadó, de minden posztot meg tud oldani. Ma Vinivel váltogatták a helyüket. Épp ez az erőssége, hogy bárhol bevethető. Nagyon nehéz az ellenfelek számára lekövetni, amit csinálunk, főleg akkor, amikor Rodrygo játszik a jobb oldalon. Nagyon sok opciót adnak számunkra ők hárman elöl.”

“Csak a nagyszerű tehetségek képesek olyan helyzetfelismerésre, mint Arda, és nem számít, hogy az a lövés nem ment be. Számunkra góllal ért fel.”

“Vini egy nagyon veszélyes játékos, ezt mindenki láthatja. Az ellenfelek szurkolói kifütyülik, az ellenfelek rugdossák, habár ma teljesen korrektek voltak vele a játékosok. Fejlődhet, és fejlődni fog ennek a kezelésében, hiszen egy alázatos, intelligens játékosról van szó.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK