Brahim: Vini miatt olyan, mintha egy gól előnnyel kezdenénk a mérkőzéseket

Brahim (forrás: realmadrid.com)
Brahim (forrás: realmadrid.com)

Az Osasuna elleni győzelmet követően Vini Jr., valamint Brahim is a média munkatársai rendelkezésére álltak. 

Vini Jr. 

“Nagyszerű meccset játszott a csapat, nem csak én. Remek idényt futunk, nagyon jól védekezünk, támadásban pedig kihasználjuk az erősségeinket és sok gólt szerzünk.”

“Mindig próbálok fejlődni, meccsről meccsre, hogy még több gólt szerezhessek. Az edző bízik bennem, rám rakta a felelősséget, én pedig csak profitálok ebből.”

“Nem gondolkodok túlságosan sokat a szerzett góljaimon, azokon a helyzeteken viszont igen, amiket nem sikerül gólra váltanom. A meccs végén is az járt a fejemben, amit elhibáztam, hiszen még többször betalálhattam volna. Minden idényben azon vagyok, hogy még több gólt lőjek.”

“Jó érzésekkel vágunk neki a válogatott meccseknek, remélem, hogy ott is jól érezzük majd magunkat és senki sem sérül meg, hiszen a szezon legfontosabb időszaka előtt állunk.”

“Ez a szezon legjobb pillanata. Készen kell állnunk a nagy meccsekre. A lehető legjobb formába kell kerülnünk és úgy kell folytatnunk, ahogy ma is játszottunk. Egy nagyon nehéz helyszínen nyertünk.”

Brahim Díaz

“Nagyszerű meccset játszottunk. Ki kell emelnünk a csapat hozzáállását, mindazt, ahogy megközelítettük ezt a meccset fejben. Ez nem egy könnyű helyszín, de a lehető legjobb módon nyertünk: jó játékkal.”

“Nagyon boldoggá tesz, hogy a világ legjobb klubját erősíthetem. Érezned kell a felelősséget, mindent bele kell adnod a pályán és a lehető legmagasabb szintet kell hoznod. Én is ezen vagyok, de ilyen csapattársakkal nagyon könnyű játszani.”

“Gólt kell szerezned minden áron. Jól irányítottam a labdát, vezettem, majd elhelyeztem a kapus mellett.”

“Ez a Real Madrid. Jó néhány meccse veretlenek vagyunk már. Ez nem mindig megvalósítható, hiszen nem csak a megfelelő hozzáállásra van szükség, hanem mindig ott a győzelmi kényszer, elvárt a legmagasabb szint. Ezt követeli meg a Real Madrid, de bizonyítjuk, hogy mindenért harcolni fogunk. Ennek a csapatnak a határ a csillagos ég.”

“Vini egy géniusz, korszakos játékos. Teljesen más dolgokra képes a pályán, mint a többiek, ez csodálatos. Előnyt jelent számunkra a jelenléte, olyan, mintha egy gól előnnyel vágnánk neki a mérkőzéseknek.”

Forrás: realmadrid.com
Komment
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK