Carvajal: Remélem, hogy a formám kitart a szezon végéig

Carvajal (forrás: realmadrid.com)
Carvajal (forrás: realmadrid.com)

A spanyol jobbhátvéd nyilatkozata a mai mérkőzést követően. 

“A riválisaink közül mi játszottunk először, ráadásul idegenben. Alapvető fontosságú győzelmet szereztünk a válogatott szünet előtt. A csapat nagyszerű meccsel hajtotta végre a feladatot, így boldogan csatlakozhatunk a nemzeti csapathoz.”

“Jól olvastuk az ellenfél játékát. Hátul nagy területeket hagytak nekünk, így több kombinációt követően is a büntetőterületen belülre tudtunk kerülni, helyzeteket tudtunk kialakítani.”

“A gólom előtt a tizenhatoson belülre mozogtam, Fede eljuttatta hozzám a labdát, én pedig külsővel próbáltam meg helyezni. Megpróbáltam eképpen megelőzni Herrerát, sikerült.”

“Ebben a szezonban jók a mutatóim a támadásoknál. Ez nagyon boldoggá tesz, remélem, hogy a szezon végéig ezt az utat tudom járni és segíthetek a csapatomnak a céljaink elérésében.”

“Vini lenyűgöző volt, mindent jól csinált, gólokat szerzett és helyzeteket alakított ki. Fantasztikus meccset játszott. Szeretnék gratulálni neki, remélem, hogy így játszik majd ezután is. Abban is nagyon bízom, hogy a következő spanyol-brazil meccsen viszont nem ezt a formáját hozza, mert nekem kell majd megállítani…”

“Gólszerzés esetén általában az alkaromon lévő tetoválást puszilom meg, ezen a feleségem nevének monogramja szerepel, ami megegyezik az enyémmel. Egy újabb gólt ajánlhattam neki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…