Militão: Már régóta csak ez a pillanat járt az eszemben

Militao
Militao (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a visszatérő brazil mellett Lunin és Rodrygo értékeltek. 

Militão

“Nagyon boldog vagyok, különösen a szurkolóktól kapott ováció miatt. Amikor elkezdtem melegíteni, azonnal biztosítottak a támogatásukról, olyan örömöt szerezve nekem, amit nem tudok szavakba önteni.”

“Már régóta ez a pillanat járt az eszemben. Nehéz időszak van mögöttem, de most itt az idő, hogy élvezzem a pillanatot. A visszatérésemnek itt, hazai pályán kellett megtörténnie. Ezen felül, pontosan az ellen a klub ellen, amelyik ellen megsérültem. Nagyszerű érzés volt ez így egyben.”

“Nem tudom kifejezni, mennyire jó ez a csapat. Mindenki támogatja a másikat, segít, ez a támogatás pedig igazán megtisztelő. Most azokra az emberekre gondolok, akik segítettek nekem az elmúlt hónapok során, a terapeutáktól kezdve egészen a családomig. Nagyon nehéz időszak volt. Most már a City elleni meccsre fókuszálunk.”

Rodrygo

“Nagyon különleges nap volt. Mindig fontos számomra a gólszerzés ebben a mezben, igazi megtiszteltetés. Nagyon boldog vagyok a győzelem, valamint a teljesítményünk miatt.”

“Tetszett az első gólom előtti akcióm. Remélem, hogy még sok ilyen gólt szerezhetek. HÁrom nagyon fontos ponttal gazdagodtunk, egy győzelem mindig fontos számunkra. Az idény utolsó szakaszába léptünk, így folyamatosan gyűjtenünk kell a pontokat, hogy közelebb és közelebb kerüljünk a trófeához.”

“Militão visszatérése boldogabbá tesz, mint a góljaim, hiszen abban biztos voltam, hogy előbb vagy utóbb újra betalálok. Különleges nap ez Militão számára.”

“A City elleni párharc nehéz lesz, ahogy mindig. Újra találkozunk velük, de készen állunk. Nagyszerű meccsekre számítok, meglátjuk, mi történik.”

Lunin 

“Jól játszottunk. Tudtuk, hogy kemény ellenfél vár ránk, akik ott vannak a kupadöntőben. Jó játékosaik vannak, gyorsak a támadóik, de megfelelően felkészültünk. Szerencsére tudtam védeni Williams lövését, ez a dolgom. Istennek hála minden jól sikerült.”

“Mindig könnyebb megszerezni a győzelmet, ha nem kapsz gólokat, éppen ezért mindig ez a célunk. A támadóink között a világ legjobbjai vannak, így tudjuk, hogy helyzeteink biztosan lesznek, ezekből kell előnyt kovácsolnunk. A kapott gól nélküli meccsek azonban legalább ennyire fontosak.”

“Militão egy nagyon nehéz utazáson van túl, lenyűgöző, hogy visszatért. Nagyon keményen dolgozott, nagyon örülök neki. Remélhetőleg kellően erős marad, alig várjuk, hogy velünk legyen a pályán.”

“Komolyan fel fogunk készülni a City elleni meccsre, ahogy minden más mérkőzésre is. Most a regeneráción van a hangsúly, van néhány napunk az edzésekre és a felkészülésekre. Videókat fogunk nézni az ellenfelünkről és mindent megteszünk a megfelelő eredmény érdekében.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK