Bellingham: A hét csodásra sikeredett, zseniális munkát végeztünk

Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

Az El Clásico hajrájában győztest gólt szerző angol futballista is megosztotta gondolait a mérkőzést illetően.

A mérkőzés

„Újra egy nagyszerű győzelem, sajnos csak később tudtuk bebiztosítani, mint azt vártuk, ettől függetlenül csodás találkozó volt. A Barcelona remekül futballozott, akárcsak mi. A támadásainknál az utolsó érintések pontossága hiányzott, szerencsére végül összejött.”

„A hét csodásra sikeredett, zseniális munkát végeztünk. Nem egyszerű hétközben 120 percet játszani, majd a hétvégén megint 90-et. A csapattársaim nagyszerűek voltak, a siker az ő érdemük.”

Csapategység

„Amikor képes vagy ilyen mentalitással futballozni két topcsapat ellen, úgy, hogy meg is nyered a mérkőzéseket, látható, hogy milyen is a csapategységünk és a hozzáállásunk. Fenn kell tartanunk ezt a fajta mentalitást a szezon hátralévő részéig.”

A győztes gól

„Az akciót a pálya jobb oldalán építettük fel. Lucasnak eszméletlen jó meccse volt, a beadása mesterien alakult. Nem voltam olyan szerencsés a tizenhatoson belül, mint korábban, de most megtaláltak a labdával, nekem pedig csak gólra kellett azt váltanom. Az, hogy felkerült a nevem az eredményjelzőre, a csapattársaim érdeme is.”

Úton a bajnoki cím felé

„Ez egy újabb lépés volt a célunk felé, de még nem nyertünk. 6 mérkőzésünk van hátra, hogy pontokat szerezzünk annak érdekében, hogy megnyerhessük a bajnokságot.”

El Clásico a Bernabéuban

„Az El Clásico a legfontosabb mérkőzés a világon. Bárki, aki követi az eseményt, egy magas színvonalú találkozóra számít, eszméletlen irammal. A szurkolóink hihetetlenek voltak, a játékunkat magasabb szintre emelték, csodás atmoszféra volt a csukott tetőnek köszönhetően. Mindig nagyszerű érzés pályára lépni egy Clasicón, különösen nyerni.”

A szurkolók támogatása

„A szurkolók elképesztőek voltak, sokkal hangosabbak, mint a vendégek szimpatizánsai, ezzel még izgalmasabbá téve a mérkőzést. Meg kellett hálálnunk a játékunkkal és az eredménnyel a támogatásukat. Boldog nap volt ez mindannyiunk számára.”

Forrás: realmadrid.com
Komment
  1. Valóban egy remek hét volt. Szerencsés és sikeres meccseken van túl a csapat. Volt nagyon jó teljesítmény és kevésbé jó. Az eredmény mindenképp megfelelő.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Cádiz elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…