Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat. 

“Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire szükségünk volt, azt megszereztük, most már a következő mérkőzésre kell koncentrálni. Jól akartunk teljesíteni, támadófutballt játszva.”

“A célunk nem a pontok megszerzése volt, mivel már nincs szükségünk rájuk, hanem az, hogy jól teljesítsünk, legyen sebessége a játéknak, legyen intenzitás, valamint elkerüljük a sérüléseket. Minden tökéletes volt. Több gólt kaptunk, mint kellett volna, de a Bajnokok Ligája döntője miatt ez is rendben van. A játékosok alig várják a következő két hét edzéseit, és azt is, hogy megpróbálhassák megnyerni a Bajnokok Ligáját.”

“Arda különleges volt támadásban. Minél közelebb van a kapuhoz, annál jobb. Nagyon hatékony, különleges tehetség. Nagyon kevés lövésből szerzett sok gólt ezidáig.”

“Tetszett Lunin teljesítménye, a góloknál lényegében tehetetlen volt. Lábbal remekül teljesített, a sebessége is megvolt, jól játszott. A kapott találatokról egyszerűen nem tehetett.”

“Militão egyre közelebb van ahhoz, hogy százszázalékos állapotba kerüljön. A döntőre elérheti a legjobb formáját. Nem csak ő szenvedett Sorloth miatt, hanem Rüdiger is.”

“Brahim nagyon jó szezont fut, sokat segített nekünk. Mindenki kivette a részét a dolgokból, azok is, akik nem számítanak a kezdőcsapat stabil tagjainak. Brahim, Arda és Joselu is nagyon sok gólhoz hozzájárultak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK