Arda: Sosem gondoltam volna, hogy ilyen mutatóim lesznek

A játékosok közül az ifjú török titán, valamint Joselu álltak az újságírók rendelkezésére a Villarreal elleni döntetlent követően. 

Arda

“Jó első félidőnk volt. 4-1-re is vezettünk, de az ellenfelünk is jól teljesített. A Real Madrid nyilván mindig a győzelemért játszik, ma azonban csak egy döntetlent sikerült kiharcolni, de úgy gondolom, hogy jól játszottunk.”

“Sikerült teljesen alkalmazkodnom a csapathoz. Itt mindenki segít nekem, az edzőtől a csapattársakig. Továbbra is gólokat szeretnék szerezni, hogy boldoggá tehessem a társaimat és azokat, akik hisznek bennem.”

“Sosem gondoltam volna, hogy ilyen mutatókat érhetek el. Csak a játékra és a munkára koncentrálok, semmi másra. Nagyon boldog és büszke vagyok a mutatóim miatt.”

“Ancelotti akkor is nagyon sokat beszélt velem, amikor nem játszottam. Elmondta, hogy türelemre van szükségem, keményen kell dolgoznom, és eljön majd az én időm. A szavai sokat segítettek az önbizalmam szempontjából.” 

“Imádom a labdát, imádok futballozni, Istennek hála sikerült megszereznem a mai gólokat.”

Joselu

“Azt gondolom, hogy nagyon jó első félidőnk volt. Nagyon pontosak voltunk támadásban. Ezek a meccsek nagyon hasznosak számunkra a felkészülés szempontjából, hiszen a döntőre így mindenki friss lehet és elérheti a megfelelő edzettségi szintet. A Villarreal mindent egy lapra tett fel a második félidőben, így a szurkolók számára egy nagyon látványos meccs alakult ki. A pozitívumokat kell tovább vinnünk.”

“A szezon során nagyon kiegyensúlyozottak voltunk. A mai meccs sok gólt hozott, de az eredményen már nem tudunk változtatni. Nem veszítettünk, de nyilvánvalóan nem túl szép négy gólt kapni. Ugyanakkor ezek a meccsek jelenleg a felkészülést szolgálják a döntőre, ennyiről van szó. A csapat keményen dolgozott a meccs elejétől a legvégéig. Reméljük, hogy ezek a meccsek segítenek abban, hogy készen álljunk a döntőre.”

“Nagyon boldoggá tesz, hogy gólokat szerezhetek ebben a mezben, különlegessé teszi ezt az időszakot. Nagyon jól érzem magam, örülök, hogy hozzá tudtam járulni az egy pont megszerzéséhez, de nyilvánvaló, hogy azért akarsz gólokat szerezni, hogy a győzelemmel zárd a meccset. MIndenesetre örülök, hogy sikerült betalálnom, folytatni akarom a gólszerzést.”

“Arda nagyon tehetséges, egy igazi gyémánt. Figyeltünk rá a szezon során. Nem sikerült jól az idény eleje számára, sérülések hátráltatták, de mind ott voltunk mellette. Úgy kezeljük, mintha ő lenne a legkisebb gyerekünk, különösen igaz ez az idősebb játékosokra. Most megmutatja, hogy milyen minőség rejlik benne, de számunkra ez nem új. Nagyszerű jövő áll előtte, nagyon sok örömöt fog még szerezni a Real Madrid szurkolóinak.”

“Azt üzenem a szurkolóknak, hogy higgyenek bennünk, ahogy eddig is tették. Nagyon fontosak voltak számunkra az idény során az eredményeink elérése tekintetében, nélkülük sehol sem tartanánk. Ez kiváltképp nyilvánvaló volt az elődöntő második felvonásában. Az ő támogatások fog segíteni minket abban is, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK