Bellingham: Ez a csapat együtt lélegzik a Bajnokok Ligájával

Jude Bellingham
Jude Bellingham (kép: realmadrid.com)

Az UEFA médianap keretében Jude mellett Courtois, Lucas Vázquez, Brahim és Fran García is nyilatkozott a szombati BL-döntőről.

Jude Bellingham

“Nagyon különleges mérkőzés lesz számomra, de mindenfajta érzelmet megpróbálunk majd félrerakni. Remek első szezon van mögöttem, mindenki nagyon kedvesen fogadott már az első perctől kezdve.”

Jude Bellingham és Roberto Carlos (kép: realmadrid.com)
Jude Bellingham és Roberto Carlos (kép: realmadrid.com)

“Fontos, hogy a legjobb formánkat hozzuk, mert akkor nagyon nehéz dolga van az ellenfélnek. A stáb mindent gondosan kielemez, hogyan tudjuk megnyerni a döntőt. 100%-ig megbízom bennük. Pontosan az ilyen meccsek miatt igazoltam ide. Mindig is erről álmodtam, hogy a Real Madrid mezét viselem és gólokat szerzek ebben a mezben. Ez a csapat együtt lélegzik a Bajnokok Ligájával, újra és újra meg akarják nyerni. Szeretnék egy kicsit én is a klub történelmének részese lenni.”

Thibaut Courtois

“Személyes győzelemkén élem meg, hogy négy mérkőzést is játszhattam és készen állok a döntőre. Keményen dolgoztam, hogy elérhessem ezt. Amikor megsérülsz mindent meg kell tenne azért, hogy mielőbb visszatérhess és bebizonyítsd, ugyanaz a játékos vagy még mindig. Ha nem még jobb! Pontosan ez járt a fejemben az elmúlt hónapokban. Örömmel tölt el, hogy ismét a pályán lehetek.”

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois (kép: realmadrid.com)

“Boldog vagyok, hogy részese lehetek a klub történelmének. Kemény mérkőzés vár ránk, de bízom a csapatban és ennek a klubnak a nagyságában. Remélem, ismét felülhetünk Európa trónjára. A Dortmund egy remek csapat, tudják, hogyan kell védekezni, jók a rögzített szituációknál és a kontráik is életveszélyesek. Szeretném megköszönni a csapattársaimnak, a klubnak és a szurkolóknak is, hogy végig támogattak engem a sérülésem alatt.”

Lucas Vázquez

“Két dolgot akarunk mindannyian: ott lenni a döntőben és megnyerni azt. A csapat szeretné megnyerni a BL-trófeát a madridistáknak. Persze az ellenfél nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat. De ha minden tőlünk telhetőt megteszünk, akkor megnyerhetjük Tizenötödiket. Keményen fogunk dolgozni a hét további részében is, hogy elérjük a célunkat.”

“Nagyon jól éreztem magam az idei szezonban, a csapat sokat lépett előre. Minden játékos egy nagy lépést tett előre. Pontosan ezért nyertük meg a ligát és ezért vagyunk ott a BL-döntőben. Nagyszerű szezon volt ez. Sohasem lehet megszokni a Bajnokok Ligája döntőjének az ízét. Nagyon hosszú utat kell megtenni eddig, úgyhogy ki kell élvezni ezt a hetet.”

Bajnokok Ligája döntő a Dürer Kertben
Fogynak a helyek a szombati BL-döntőre. Regisztrálj, hogy biztos ott lehess a többi madridistával!

Brahim Díaz

“Boldog vagyok, hogy ott lehetünk a döntőben, ez számomra az első. Remélem, még sok-sok követi majd ezt. Csodálatos volt az egész szezon, ez a csapat mindent annyira egyszerűvé tesz. Nem barátok vagyunk, hanem egy nagy család, ilyen csapattársakkal minden nagyon könnyedén megy.”

“Madridisták, köszönjük a támogatásotokat. Egy győzelemre vagyunk a Tizenötödiktől. Harcolni fogunk érte és mindent megteszünk a győzelemért.”

Fran García

“A lehető legjobb módon akarjuk lezárni ezt a ragyogó szezont. Nagyon különleges mérkőzés lesz. Visszatérhettem a Real Madridhoz, ami nem sok játékosnak adatik meg, és elképesztő, amit idén átélhetem a liga, a Spanyol Szuperkupa megnyerésével és ezzel a BL-döntővel. Remélhetőleg néhány nap múlva a BL-trófeát is ünnepelhetjük.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK