Nacho: A szezon során ez volt a legfeszültebb hét

Nacho (forrás: realmadrid.com)
Nacho (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a saját nevelésű spanyol hátvéd is a média munkatársainak rendelkezésére állt a Bajnokok Ligájának fináléja előtt.

A finálé

„Maximálisan bízom a csapatban, óriási lelkesedéssel és vágyakozással várjuk a döntőt. Rendkívül tiszteljük az ellenfelünket, de a szezon során nyújtott teljesítményünk miatt magabiztosak vagyunk. Ez a versenysorozat nagyon különleges a számunkra.”

„Néhány évvel ezelőtt nehéz volt arra gondolni, hogy utolérjünk címek tekintetében egy olyan legendát, mint Paco Gento, de már csak egy lépés választ el minket a finálétól és annak megnyerésétől. Izgalmas, hogy része lehetnék ennek a szűk csoportnak, amely hat Bajnokok Ligája trófeát szerzett, de először is a mérkőzésre akarunk koncentrálni, hogy jól és magabiztosan várjuk a találkozót.”

Az idény legfontosabb hete

„A szezon során ez volt a legfeszültebb hét, hiszen döntőt fogunk játszani, és ilyenkor vagyunk a legnyugtalanabbak. Magabiztosak vagyunk, de emberekből vagyunk mi is. Nehéz párharc lesz, hiszen ez egy finálé, bár ez különleges a klub számára. A szurkolók szempontjából izgalmas, de a játékosok számára nyugtalanító, mert ez valami egyedi.”

Hősies fordítások

„Jobban szeretünk előnybe kerülni, mivel szenvedünk, ha hátrányban vagyunk, még ha nem is úgy tűnik. Ezek mind hipotézisek az eredmények miatt. Arra koncentrálunk, hogy jó mérkőzést produkáljunk, és bízom benne, hogy az eredmény majd nekünk kedvez a találkozó egésze alatt. Ez lesz az idény utolsó mérkőzése, amely rendkívül küzdelmes lesz egy nagyon erős ellenféllel szemben.”

Mit jelent a Bajnokok Ligájában pályára lépni?

„Különleges, izgalmas és érdekfeszítő. Ez a legjobb dolog, ami történhet egy futballistával, különösen egy Real Madridban futballozó játékossal, hiszen tudjuk, hogy mit jelent ez a versenysorozat a klub számára. Alig várom a mérkőzést és bízom benne, hogy minden jól alakul.”

Egy páratlan versenysorozat

„Mindenki, aki szereti a labdarúgást, tudja, hogy a Real Madrid számára különleges, a számok is ezt igazolják, ez nem egy kitalált dolog. Amikor a versenysorozat himnusza elhangzik, rendkívül közel érezzük magunkhoz, mert mindig is jól ment nekünk ez színpad. Ez egy egyedi sorozat, mivel a klubnak iszonyat sok címe van, de emiatt óriási a felelősségünk is az új döntő kapcsán, és szeretnénk ugyanolyan jól teljesíteni, mint az elmúlt években.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK