Hazard: Egyénileg ez volt eddigi karrierem legrosszabb idénye

A belga támadó egy francia lapnak nyilatkozott. Az interjúban beszélt többek között az idényben nyújtott teljesítményéről, Zidane-ról, francia csapattársairól és a BL-álmokról.

„Csapatként megnyertük a spanyol bajnokságot, de egyénileg vélhetően ez volt karrierem legrosszabb idénye.”

„Mindannyian tudjuk, hogy Zidane milyen játékos volt, ő volt a legjobb. Hogy edzőként milyen? Erre nem is kell mondanunk semmit. Mindössze néhány év kellett hozzá, hogy megmutassa, ő az egyik legjobb. Edzőként olyan, mint amilyen játékosként volt. Egy őszinte fickó, aki tudja, hogy mikor és mit mondjon. Megbízik a játékosaiban, a játékosai pedig megbíznak benne. Ezért is jönnek az eredményei.”

„Benzema egy remek srác, akivel nagyon jó napi szinten együtt dolgozni. Ő egy nagyon egyenes srác. Azért van itt, hogy gólokat lőjön, meccseket nyerjen. Úgy gondolom, hogy ebben az idényben ismét megmutatta, hogy ő a legjobb, ennyire egyszerű.”

Zidane és Hazard

„Aztán ott van Varane. Karrierem során találkoztam néhány kiváló védővel, mint John Terry vagy Vincent Kompany. Annak ellenére, hogy még mindig nagyon fiatal, szerintem Varane a világ egyik legjobb középső védője. A Ramosszal alkotott párosuk fantasztikus.”

„Ami Mendy-t illeti, megmutatta, hogy nem csak azért hozták ide, hogy mosolyogjon. Azért igazolták, mert vannak olyan kvalitásai, amelyekkel adni tud a csapatnak valami pluszt. Soha nem könnyű egy ilyen klubhoz ilyen fiatalon megérkezni, de megmutatta, hogy nagy jövő vár rá itt.”

„Ez egy meglehetősen fura idény volt, a sok különös történés miatt. Már most is sikeres ez a szezon, de ha továbbjutunk a BL-ben a legjobb 8-ba, akkor még ennél is jobb lehet. Ha a Real Madridban játszol, akkor trófeákat akarsz nyerni. A következő nem lehet más, mint a BL, de nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a City vendégeként kell játszanunk, akik egy kiváló csapatot alkotnak.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK