Zidane: Halálig kitartok a játékosaim mellett

A csapat francia trénere beszélt az Eibar elleni összecsapást megelőzően.

A mérkőzés: „Nagyszerű 90 perccel kell előrukkolnunk, mert nehéz mérkőzés vár ránk. Minden edzésen tartunk egy megbeszélést a játékosokkal, de az elhangzottak csak ránk tartoznak. Ha meg akarod nyerni a bajnokságot, akkor egyetlen pont elvesztése is hatalmas hátrány. Kielemeztük az ellenfelünket. Háromnaponta kell bizonyítanunk a pályán, ezért jóval több játékosra van szükségem, mint a kezdő tizenegy tagjai. A sorsunk még a saját kezünkben van. Ha harcolunk, akkor sikerülhet. Mindent beleadunk, ez a legfontosabb.”

Cristiano: „Van egy apróbb sérülése. Nem edzett velünk, mert fájdalmai vannak. Meglátjuk, hogy fog-e holnap játszani.”

Játékosok: „Hogy hiba volt-e Casemiro és Modrić pihentetése? Amíg itt vagyok, addig nem fog változni az üzenetem. Mindegyik játékosom fontos számomra és mindenkire szükségünk van a szezon során. Más edzők talán nem szeretnek a rotációról beszélni, ezt tiszteletben tartom, de én minden rendelkezésemre álló játékost fel fogok használni.”

„Elégedett vagyok a játékosaimmal. Halálig kitartok mellettük, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne javulhatnánk. Vannak területei a futballnak, amelyeken sokkal jobban is teljesíthetnénk.”

Raymond Kopa: „Kopa volt az a francia játékos, aki először bizonyított Spanyolországban és a Real Madridban. Mindannyiunk számára példaként szolgált. Itt mindenki szerette és tisztelte őt. Ma egy perces gyászszünetet tartottunk az edzésen. Őszinte részvétem a családjának.”

Hullámvölgy: „A krízis szó számomra nem létezik a futball világában. Optimistának kell maradnunk, hiszen már így is rengeteg negativitás van a klub körül… Ez egy nehezebb időszak a csapat számára, nem vagyunk túlságosan boldogok, de továbbra is töretlenül hiszünk a munkánkban. Tovább kell lépnünk.”

Fernando Torres sérülése: „Mindannyian örülünk, hogy már jobban van a tegnapi sérülése után. Bízunk abban, hogy hamarosan viszontlátjuk őt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…