Zidane: Semmi bajom Jamesszal

A csapat trénere, Zinédine Zidane értékelte a Leganés elleni találkozón látottakat.

Értékelés: „Nehézségekkel teli találkozón sikerült győzedelmeskednünk. Az Alavés után újabb nehéz feladat várt ránk, de az ezen a két összecsapáson megszerezhető hat pont mindegyikét sikerült megkaparintanunk, ez nagyon fontos. Most ideje pihenni és megkezdeni a felkészülést. Szombaton nagyon fontos mérkőzés vár a csapatra.”

„Örülök, hogy azok is jól teljesítettek, akik általában kevesebb lehetőségek kapnak. A ritmus hiánya miatt néha pont visszafelé sül el a pihentetés, de nekem nagyszerű játékosaim vannak, akik csodálatos dolgokra képesek. Még kilenc bajnoki van hátra, illetve a BL-mérkőzések. Tudjuk a dolgunkat, mind készen állunk.”

A Leganés góljai: „Jól kezdtük a találkozót, de aztán két gólt is kaptunk, mindössze három perc alatt. Alábbhagyott a koncentrációnk. A félidőben elég mérges voltam, de a szünet után ismét jól teljesítettünk. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és uraltuk a mérkőzést. Könnyen lehet, hogy máskor drága árat fizetünk az ilyen hibákért, de a futballban megtörténik az ilyesmi. Az a fontos, hogy tanuljunk az esetből.”

Asensio: „Mindenki láthatta, hogy nagyszerűen játszott. Tisztában vagyunk a képességeivel, de pontosan az ilyen minőséget képviselő kerettagok, és a nagyszerű edzésmunka miatt fájdul meg a fejem a kezdőcsapat összeállításakor. Mindazonáltal örülök, hogy ilyen futballisták állnak a rendelkezésemre. Mindenkire szükségünk van a céljaink eléréséhez. Ugyanabban a csónakban evezünk.”

A főszereplők is elmondták véleményüket a találkozóról!

James: „Normális volt a reakciója. Jó jelnek tekintem, ha valaki mérgesen hagyja el a pályát, mert az azt jelenti, hogy mindig játékra éhes. Nem beszéltünk az öltözőben arról, hogy le fogom cserélni.”

„James jól van. Mosolyognom kell, mert mindig ugyanazokat a kérdéseket kapom. Semmilyen problémám nincs vele. Való igaz, sokszor hagyja el a pályát csereként, de a változtatásokkor általában az offenzív feladatokat ellátó játékosokat cseréli le először az edző, mert nekik kell a legtöbbet dolgozniuk. Csak azt tudom mondani, amit Karim esetében is: elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével. A döntéseimet a csapatérdek figyelembevételével hozom meg. James fontos számomra, ahogy a csapat számára is. Ez a jövőben sem fog megváltozni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…