Zidane: Isco ide tartozik

A csapat vezetőedzője mondta el véleményét a Sporting Gijón elleni mérkőzésen látottakról.

Értékelés: „Számítottam rá, hogy ilyen stílusban fognak játszani. Szükségük van a pontokra. A Sporting remekül használta a saját fegyvereit. Szenvedtünk, de mindig képesek voltunk visszakapaszkodni a mérkőzésbe, a végén pedig a győzelmet is megszereztük. Számos gólhelyzetet sikerült kialakítani. Mindenki tudja, hogy a küzdés és a kitartás bele van kódolva a klub DNS-ébe. Ez ma újra bebizonyosodott.”

Kapott gólok: „Két helyzetük volt és mindkettőt sikerült értékesíteniük, ez nem jó. A második gólnál volt egy kis kavarodás a játékosok között. Az egymással való társalgás okozta figyelmetlenség vezetett a hibához.”

Isco: „Kedvelem őt, már számos nagyszerű mérkőzésen van túl a klubnál, de talán ez volt a legjobb az összes közül. Ő teremtette meg a különbséget. A Real Madrid az otthona. Ma újból bebizonyította, hogy milyen nagyszerű játékos. Kulcsfontosságú szerepet játszott a győzelem megszerzésében. Talán igazságtalannak tűnik, hogy ilyen nagyszerű játékosokat kell sokszor a padon hagynom, de egy ilyen kerettel ez elkerülhetetlen. Számomra sem könnyű meghozni ezeket a döntéseket.”

Coentrão: „Nagyszerűen játszott. Egy fontos mérkőzésen sietett a csapat segítségére. Örülök, hogy újra itt van, és hogy játéklehetőséghez jutott.”

Szerencse: „A futballban nem létezik ilyesmi. Ez a kemény munka, az erőfeszítések és az elkötelezettség eredménye. Ha van is szerencse, az nem jön magától, meg kell dolgozni érte. Jól tudjuk, hogy ezzel a kerettel bárkit képesek vagyunk legyőzni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK