Zidane: Ritkán fordul elő, hogy valakit állva tapsolnak meg az ellenfél szurkolói

A Real Madrid francia vezetőedzője tartotta meg a Deportivo elleni győzelmet követő sajtótájékoztatóját.

Győzelem: „Rengeteg helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, de a többségüket nem sikerült gólra váltanunk. A pályára lépő játékosok többsége általában nem a kezdőcsapatban kap helyet, de amit ma láthattunk intenzitás, fegyelem és játéktempó terén, az lenyűgöző volt.”

„Az a szerencse ért, hogy úgy fogok távozni innen, hogy boldog vagyok a játékosaim teljesítménye és hozzáállása miatt. Erőnléti szempontból egyáltalán nem látszott, hogy ők nem játszanak minden hétvégén, sőt éppen az ellenkezőjét gondolhatja az, aki visszanézi a mai találkozót. Nagyszerű keret áll a rendelkezésemre és készen állunk szembenézni az előttünk álló akadályokkal. Mostantól kulcsfontosságú összecsapásokon kell helytállnunk.”

Isco: „Ritkán fordul elő, hogy az ellenfél szurkolói állva tapsolnak valakit a lecserélésekor. Isco teljesítménye kiemelkedő volt.  Nem sok játékos képes azokra a dolgokra, amiket ma mutatott. A mi szurkolóink is gratuláltak neki. Nagyon örülök a sikereinek, főleg azután, hogy ilyen keményen dolgozott. Mindig nagyszerűen játszik, ha lehetőséget kap. Kovačić és James is remek meccsen van túl.”

Gálacsapat és perememberek: „Ez mindig is vita tárgyát fogja képezni, de én úgy érzem, hogy minden játékos fontos a csapat egyensúlyának szempontjából. Ha a kevesebbet foglalkoztatott játékosok kapnak lehetőséget, akkor sem kell aggódnia senkinek, mert meg fogják mutatni, hogy milyen képességekkel és játéktudással rendelkeznek. A játékosaim továbbra is nehéz helyzetbe fognak hozni, hiszen egyetlen edző számára sem könnyű feladat, hogy egy ilyen remek teljesítmény után közölje az egyik beosztottjával, hogy a következő mérkőzést nem a pályán fogja megkezdeni. Szombaton újabb mérkőzésen kell bizonyítanunk. Meglátjuk, hogy ki kap majd helyet a kezdőcsapatban, de ennél sokkal fontosabb, hogy mindannyian ugyanazért a célért küzdünk.”

„Számomra nem létezik olyan, hogy A-csapat, vagy B-csapat. Azok is nagyszerűen teljesítenek, akik ma nem léptek pályára. A Real Madridnál mindenki egy csónakban evez. Ez az út vezet a szezon végén megünnepelhető sikerekhez és a magasba emelhető trófeákhoz.”

Öt játékos is elmondta véleményét a mérkőzés után!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK