Marcelo: Nem izgat a Juventus felállása, mi tudjuk, mit kell tennünk

Marcelo nem beszélt túl sokat, röviden elemezte a csapat formáját, majd két mondatban beszélt Zidane-ról, végül Navas helyzetéről is tömör, de velős véleményt formált.

A meccs: "Csak saját magunkra koncetrálunk, tudjuk, miért vagyunk itt és mit kell tennünk. MIndenki mondhat, amit akar, minket nem érdekel. Azért vagyunk itt, hogy a Real Madridot képviseljük. Mi tudjuk, mi a Real Madrid, és mindent meg fogunk tenni sikerért."

Természetesen Zidane is nyilatkozott.

Fizikális forma: "Az elmúlt két hét jót tett nekünk. Remekül dolgoztunk, jó formában vagyunk. Nem izgat, hogy fog felállni a Juventus, mi tudjuk, mit kell tennünk."

Marcelo

Zidane: "Csendesen érkezett, egy olyan időszakban, mikor a Real Madridnak meccseket kellett nyernie. A vele kapcsolatis számok magukért beszélnek."

Ramos szavait pedig ide kattintva olvashatod.

Keylor Navas: "Mikor megérkezett, Casillas is itt volt, meg kellett küzdenie vele. Mindig leszegett fejjel küzdött, dolgozott, most pedig láthatjuk, milyen fantasztikus kapus, és mennyit segít nekünk minden egyes meccsen, no, meg az edzéseken, Kikóval és Rubénnel együtt. Keylor egy csodálatos kapus, és mi mindannyian mögötte állunk, és remélem, holnap is kisegít minket, ha kell."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK