Együttműködés az óceánokért: a harmadik mez története

Tegnap a csapat játékosai bemutatták az idei szezon harmadik számú mezét, majd elmondták a véleményüket a piros, pontosabban korall dresszről.

#FORTHEOCEANS

A Real Madrid idei harmadik számú meze nem csak a színe miatt különleges. A mez az Adidas és a Parley kollaborációjának eredménye. Ahogy ők mondják, „ilyen az, amikor az alkotók, a gondolkodók és az olyan vezetők, mint a Real Madrid összefognak”. A mezek óceánokból kihalászott műanyag szemétből készültek, és az összefogással az óceánokat sújtó globális környezetszennyezésre hívja fel a figyelmet. A színe sem véletlen, ugyanis pusztuló korallok miatt esett rá a választás.

Butragueño: „Úttörök vagyunk ezzel a kezdeményezéssel. 2016 novemberében kezdtük el az együttmüködést a Parley-val. A játékosok és a szurkolók visszajelzései nagyszerűek. Tudatában kell lennünk, és fel kell hívnunk a figyelmet erre a globális problémára.”

Benzema: „Nagyon szép az új mez. Igazán tetszik a színe. Remélem, hogy szerencsét, sok gólt, győzelmet és számos trófeát hoz majd nekünk. A Real Madrid a világ legjobb klubja, ez pedig egy nagyon fontos kezdeményezés. Keményen dolgozunk, hogy formába kerüljünk a szezon kezdetére. Készen állunk a győzelmekre.”

Odriozola: „A mez győnyörű, és ami ennél is fontosabb, egy ragyogó célt szolgál. Még van egy mérkőzésünk, a cél az, hogy továbbfejlődjünk, és megfelelően felkészüljünk az előttünk álló kihívásokra. Még hátravan a finomhangolás, de jó formában vagyunk. Ennek az egész turnénak a célja, hogy felkészítsen minket az UEFA-szuperkupa-döntőre, amit meg szeretnénk nyerni.”

Vinícius: „Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, lenyügőző, gyönyörű és kényelmes az új mez. Jó érzés, hogy ezt a felkészülést New Yorkban fejezhetjük be. A Roma ellen még jobbak leszünk, mint a korábbi találkozókon, mert nőtt az önbizalmunk, fizikálisan jobban érezzük magunkat és taktikailag is letisztultak a részletek. Az edzések nagyon élvezetesek, Lopetegui keményen dolgozik velem, hogy megértsek mindent és sokat segít, hogy gyorsabban menjen a beilleszkedés.”

Vallejo: „Nagyon tetszik az új dressz, az újrahasznosítás rendkívül fontos dolog, ezért még különlegesebb számomra. Büszkévé tez minket, hogy részesei lehetünk egy ilyen kezdeményezésnek. A turné nagyszerű és minden a legjobb úton halad. A mérkőzéseken jól teljesítettünk, remélem, a Roma ellen is folytatjuk ezt. A cél, hogy ritmust kapjon a csapat, gördülékenyebben menjen a játék és minél több játékos kapjon lehetőséget. Remélhetőleg a Bernabéu-trófeát és az UEFA-szuperkupát is megnyerjük.”

Reguilón: „Nagyon jól néz ki az új mez, és nagyszerű céllal készült. Jól érzem magam, a ritmust is sikerült felvennem. Lépésről lépésre növeljük az intenzitást az előszezonban. Szeretnék folytatni a Juventus ellen mutatott dinamikus játékot. A Real Madrid a világ legnagyobb klubja. Bármerre is mész az emberek ismerni fognak. Miamiban, Washingtonban és itt, New Yorkban is szurkolók százai vártak.”

Sergio López: „A mez gyönyörű. A csapat arra készül, hogy minden trófeáért versenyben legyen. Nagyszerű érzés itt lenni a Real Madriddal, a világ legjobb csapatával. Az edző azt kérte tőlem, hogy maradjak nyugodt és játszam azt, amit eddig is. Gyermekként arról álmodozol, hogy a Real Madridban játszol, aztán amikor az álom valósággá válik, nem hiszed el. Hihetetlen érzés.”

León: „Az első pillanatban megtetszett az új mez. A színe eltér a korábbiaktól, ragyogó választás. 8 éves korom óta a a klubnál vagyok, egy álmom vált valóra, amikor pályára léphettem az első csapatban. Továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy elnyerjem az edző bizalmát. Napról napra jobbak vagyunk, jó úton haladunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK