A Realmadrid Alapítvány újabb sikere

A Realmadrid Alapítvány egy jótékonysági együttmûködés keretein belül szociális és sportközpontot hozott létre Trinidad és Tobagóban.

A Real Madrid évek óta sikeresen mûködõ alapítványa ismét egy nagyszabású projektet vitt véghez. A spanyol klub a világ minden táján hozott már létre szociális és sportközpontokat, részt vett segélyszállítmányok eljuttatásában katasztrófa sújtotta területekre. Az alapítvány legújabb jótékonysági kezdeményezése egy újabb sportközpont létrehozása volt, a dél-amerikai Trinidad és Tobagóban. Ezt a nem kis feladatot az LG Atlanti Alapítvánnyal és a Ron La Forest Futball Akadémiával közösen valósították meg.

Az új szociális és sportközpont az ország fõvárosában, Port of Spainben jött létre. Az intézmény kétszáz gyermek befogadására alkalmas. Olyan nyolc és tizennégy év közötti fiatalok számára biztosít fejlõdési lehetõséget, akik rendkívül szegény körülmények között élnek.

A Real Madrid intézményi kapcsolatokért felelõs igazgatója, Emilio Butragueno a karibi országba utazott, hogy személyesen fejezze ki megelégedettségét a projekt megvalósulása kapcsán és részt vegyen az intézmény ünnepélyes megnyitóján. Az eseményen jelen volt Caroline Sirju-Ramnarie, az LG Atlanti Alapítvány kommunikációs igazgatója, Joaquin de Aristegui Laborde, Trinidad és Tobago spanyol nagykövete, illetve Anil Roberts sportminiszter is.

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK