“Biztosan nyerni fogunk valamit”

Optimista csapata jelenlegi helyzetével kapcsolatban Cristiano Ronaldo. A portugál klasszis szerint a Real Madrid joggal pályázik mindhárom megszerezhetõ trófeára, ám ahogy õ mondja, erre csak úgy van lehetõsége, ha továbbra is megnyeri a mérkõzéseit.

„Ha így folytatjuk, biztosan nyerni fogunk valamit” – kommentálta csapata teljesítményét legújabb sportszerelésének bemutatásán Cristiano Ronaldo. Az Explosive Speed nevet viselõ Nike-kollekciót ma prezentálta a közönség elõtt a Real Madrid futballistája. „Mindhárom címért harcolunk. Fontos, hogy a Barcelona elõtt legyünk, mert ez motivál minket” – válaszolt az újságírók kérdéseire a portugál játékos. „Nem aggódunk a Barca miatt és nem akarunk revánsról beszélni. Még sok idõnk van a klasszikusig.”

A portugál válogatott sikeres Európa-bajnoki selejtezõjével kapcsolatban Ronaldo elismerte, hogy nehéz volt kiharcolni a továbbjutást. „Bosznia-Hercegovinának remek csapata van, és nagy nyomást gyakoroltak ránk, de elértük a célunkat, és ott leszünk az EB-n.” A torna csoportbeosztását egyébként december 2-án sorsolják majd, és ahogy Cristiano elmondta, nem szeretné, ha Spanyolországgal kellene játszaniuk. „A legnagyobb esélyesekkel csak késõbb akarok összefutni” – mondta.

Az eseményen megjelent újságírók az õt ért inzultusokról is faggatták, a Madrid támadója azonban kizárta, hogy emiatt elhagyná a spanyol bajnokságot. „Nem gondolkozom ezen. Igyekszem kizárni a támadásokat.”

Aktuális teljesítményét illetõen Ronaldo nem tagadta, hogy talán most van élete formájában, majd leszögezte, hogy továbbra is így szeretné folytatni. A luzitán értékelte csapata játékát is: „Talán a legjobb Madridban játszhatok, de ami fontos, hogy gyõzzünk. Ha nem nyersz, nem lehetsz a legjobb. Mindent meg akarok nyerni ebben a szezonban.”

„Nehéz lesz a Valencia elleni meccs. Tavaly hat gólt lõttünk nekik, de idén másként lesz. A Valencia sokat javult, és nagyon jól kell majd játszanunk, hogy megszerezzük a három pontot” – mondta el érzéseit a következõ mérkõzéssel kapcsolatban Ronaldo. Arra a kérdésre, hogy mit gondol az Aranylabda-szavazásra való nevezésérõl csak ennyit mondott: „ jelen pillanatban egyáltalán nem érdekel.”

Forrás: www.marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK