Menotti: „A Real Madrid fél a Barcelonától”

A Barcelona korábbi edzõje, César Luis Menotti szerint a Real Madrid fél az õsi riválisától, amióta 5-0 arányban alul maradtak a katalánokkal szemben a bajnokságban.

A Barcelona a tavalyi év novemberében megsemmisítõ vereséget mért a Real Madridra, Menotti pedig úgy érzi, a madridiak azóta sem heverték ki az eseményeket, még annak ellenére sem, hogy azóta már többször is pályára léptek a katalánok ellen.
„Nehezen tudnék még egy olyan nagy jelentõségû mérkõzést mondani, mint a tavalyi 5-0-ra végzõdõ Barcelona – Real Madrid összecsapás.” – mondta Menotti a Canal+ TV csatornának adott interjújában.

„Természetesen elõfordulnak ilyen eredmények, de az igazán nagy pofon volt a Real Madridnak. Úgy érzem, hogy a blancók azóta félnek a Barcától.” – folytatta gondolatmenetét az argentin.
Végül pedig az elmúlt meccsekbõl levont végkövetkeztetésének adott hangot a katalánok korábbi trénere: „A Madrid azóta csak félelmet mutatott és túlságosan tisztelte a Barcelonát. Nem igazán tudtak kitalálni semmit az elõbb említett vereség óta, hogy felvegyék a versenyt a Barcával.”

Menotti meglátásai ellenére a Real Madrid egy meccsel kevesebbet játszva, ráadásul még így is három pontos elõnnyel fogadja a Barcelonát a Santiago Bernabéu stadionban szombat este.

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Kroos
Tovább

Toni Kroos: Köszönöm!

A német játékos a Betis elleni mérkőzés lefújása után. Búcsú „Nem könnyű most megszólalni, csak annyit mondhatok, hogy…