Xavi ki-ki meccset remél szombaton

A Barcelona középpályása szerint történjen bármi a szombati El Clásicón, még semmi nem fog eldõlni. Továbbá reméli, ezúttal tényleg igazi futballünnep következik.

„Legutóbb kritikus voltam a Madriddal szemben, mivel nem a támadó játékot választották. A Szuperkupán ugyanakkor nyíltan játszottak ellenünk, és feltételezem, hogy szombaton is ezt fogják tenni. Személyesen is szeretném, hogy egy igazi ki-ki meccs legyen a szombati, legyen egy igazán jó meccs!” – kezdte mondandóját Xavi, aki hatszázadik fellépésére készül a katalán klub színeiben.

A világ- és Európa-bajnok középpályás bízik benne, hogy ezúttal tényleg csak a futballról szól majd az El Clásicó, és a lefújás után majd nem kell kellemetlen témákról beszélni. „Szeretném, ha a meccs után csak a fociról esne szó. A keménységgel kapcsolatban az a véleményem, hogy van egy bíró a pályán, aki dönt.”

„Senkinek nem fogok üzengetni, a Madrid egy meccsel kevesebbet játszva három ponttal elõttünk áll, jó formában vannak, de az El Clásicónak nincs semmi köze a formához. Bármi megtörténhet, a Madrid most jobb formában megy neki a meccsnek, mint az elmúlt három-négy évben bármikor” – folytatta a karmester.

Végezetül kijelentette, szülessen bármilyen eredmény a Bernabéuban, a bajnoki cím sorsa semmiképp sem fog eldõlni. „Még rengeteg meccs és megszerezhetõ pont maradna, semmi sem fog eldõlni. Minden évben elmondjuk, hogy ez a leginkább döntõ találkozó, és jövõre is ugyanezt fogjuk tenni. Én szeretem a kihívásokat, az emberek higgyék nyugodtan csak azt, hogy ez a döntõ ütközet.”

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…