Higuaín: Még rengeteg idõ áll elõttem

A Real Madrid argentin támadója szerint nehéz meccs lesz a vasárnapi és úgy gondolja, hogy egy csatárnak akkor sem kell bosszankodnia, ha nem sikerül betalálnia.

Nehéz meccs lesz Vallecasban, egy jó játékosokból álló, harcos csapat ellen. Nagyon jól jellemzi õket a tabellán elfoglalt pozíció, amit friss feljutóként birtokolnak. Mi elég jól tesszük a dolgunkat és igyekszünk így is folytatni mindent. Még tizennégy, vagy tizenöt meccs van hátra és rengeteg pont. Nem nyugodhatunk még meg és minden eddiginél többet kell beleadnunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, amire mindannyian vágyunk.”

“A délutáni idõpont nem megszokott a számunkra. Késõbb játszunk általában, szinte mindig az este folyamán. Az Osasuna elleni meccs egy új tapasztalat volt, ami jól sült el és nem változtatta meg sokban a terveinket. Vasárnap a mérkõzés délután 4-kor lesz, mi pedig még soha nem játszottunk ilyenkor. Igyekszünk a legjobban tenni a dolgunkat. Nem gondolom, hogy ártana nekünk az idõpont.”

“Nagy elõnynek számít a mérkõzés megnyeréséhez az, ha nem kapsz gólt. Meg kell nyernünk a találkozót, mintha csak otthon játszanánk, ez a cél hazai pályán és idegenben is. Minden játékos, aki ehhez a csapathoz tartozik, arról ábrándozik, hogy a Cibelesre mehessünk ünnepelni, de meccsrõl meccsre kell haladni.”

“A csatár feladata az, hogy gólt szerezzen, ezzel segítve a csapatát. Viszont akkor sem kell bosszankodni, ha ez nem sikerül. Nyugodtnak kell maradni, tovább dolgozni és a lehetõ legjobban csinálni a dolgokat, hogy segíts a csapatnak.”

“24 évesen olyan korban vagyok, hogy még rengeteg idõ van elõttem. Igen fiatalon jöttem ide, ez pedig arra szolgált, hogy fejlõdjek, érjek és új dolgokat tanuljak. Ez minden ember pályafutásában egy fontos életkor, aki ezt a hivatást választotta. Még rengeteg van hátra és eleget lehet még tanulni.”

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK