Casillas: Ha edzõ lennék, Mourinhót követném

Kevésbé lenne haragtartó, ha változtathatna valamin a személyiségében, szívesen hasonlítana José Mourinhóra, és örömmel leülne egy asztalhoz Pelével, Maradonával és Beckenbauerrel. Ilyen és ehhez hasonló érdekességek derültek ki Iker Casillas mai nyilatkozatából, melyet a Cuatro nevû spanyol tévécsatorna adott le.

A Real Madrid csapatkapitánya, Iker Casillas legfrissebb nyilatkozatában edzõjét, José Mourinhót dicsérte, aki szombaton ismét a Barcelona ellen vezeti harcba csapatát. A spanyol játékos védelmébe vette a sokak által támadott mestert, és azt mondta, ha edzõsködésre adná a fejét, rá akarna hasonlítani.

Casillas elmondta azt is, hogy ha pályafutása más irányt vett volna, és nem futballistaként keresné a kenyerét, akkor rendõr lenne, hogy „a rendfenntartást szolgálhassa az utcákon.” Amikor arról kérdezték, kit ismerne meg szívesen, a labdarúgás történetének nagyjait emlegette: „Ha a sportra gondolok, megismerném Pelét, Maradonát és Beckenbauert. Jó lenne leülni, és beszélgetni velük, hogy elmeséljék az élményeiket, a történeteiket.”

„Hogy mit szeretnék megváltoztatni a személyiségemben?” – kérdezett vissza Casillas egy alkalommal az interjúban. „Nem lennék ilyen haragtartó” – folytatta. „Nem tudom, ez elõny-e, vagy hátrány, de eléggé haragtartó vagyok.”

A válogatott kapitányt arról is megkérdezték, mit csinálna, ha újra 18 éves lehetne, majd így reagált: „Azért harcolnék, hogy a Real Madridban játszhassak, hogy megnyerjem mindazt, amit már megnyertem, és hogy átéljem mindazt, amit eddig átéltem.”

Forrás: Marca, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK