Így él Cristiano Ronaldo – 3. rész

2010-ben, miután Cristiano Ronaldo a Real Madrid futballistája lett, egy portugál televízió dokumentumfilmet készített a játékos madridi életérõl. A film nézõi betekintést nyerhetnek a gólvágó házába, megismerhetik családtagjait, végigkövethetik egy napját, egy olyan oldalát láthatják, amelyet a futballpályákon, sajtótájékoztatókon nem.

A penamadridista.hu az 50 perces dokumentumfilm egy-egy részletével kedveskedik az olvasóinak ezen a héten minden hétköznap. Az elsõ epizódban megismerhettük a játékos szeleburdi kutyáit, láthattuk lakását, unokaöccsét, házának udvarát. A második részbõl kiderült, hogy a portugál zseni a kisbabákkal is olyan jól bánik-e, mint a labdával, illetve Cristiano jótékony oldalával is megismerkedhettünk, hiszen a Real Madrid csillaga beteg gyerekeket látogatott meg egy kórházban.

A mai részben elkísérhetjük Ronaldót egy Real Madrid edzésre, megnézhetjük, hogy zsonglõrködik különbözõ tárgyakkal, hogy billenti fenékbe saját Ferrariját, illetve megosztja velünk néhány gyerekkori emlékét is.

Folytatjuk…

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…