Így él Cristiano Ronaldo – 3. rész

2010-ben, miután Cristiano Ronaldo a Real Madrid futballistája lett, egy portugál televízió dokumentumfilmet készített a játékos madridi életérõl. A film nézõi betekintést nyerhetnek a gólvágó házába, megismerhetik családtagjait, végigkövethetik egy napját, egy olyan oldalát láthatják, amelyet a futballpályákon, sajtótájékoztatókon nem.

A penamadridista.hu az 50 perces dokumentumfilm egy-egy részletével kedveskedik az olvasóinak ezen a héten minden hétköznap. Az elsõ epizódban megismerhettük a játékos szeleburdi kutyáit, láthattuk lakását, unokaöccsét, házának udvarát. A második részbõl kiderült, hogy a portugál zseni a kisbabákkal is olyan jól bánik-e, mint a labdával, illetve Cristiano jótékony oldalával is megismerkedhettünk, hiszen a Real Madrid csillaga beteg gyerekeket látogatott meg egy kórházban.

A mai részben elkísérhetjük Ronaldót egy Real Madrid edzésre, megnézhetjük, hogy zsonglõrködik különbözõ tárgyakkal, hogy billenti fenékbe saját Ferrariját, illetve megosztja velünk néhány gyerekkori emlékét is.

Folytatjuk…

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Borussia Dortmund
Tovább

Hivatalos közlemény: Jude Bellingham

A Borussia Dortmund hivatalos közleménye a játékos átigazolása kapcsán. Jude Bellingham a Borussia Dortmundtól a Real Madridhoz igazol.…
Karim Benzema a búcsúbeszéde közben.
Tovább

Gracias, Karim!

A mai napon hivatalos is búcsút intett egymásnak Karim Benzema és a Real Madrid. A francia aranylabdás búcsúeseményére…
Benzema és Pérez
Tovább

Benzema búcsúvideója

A Real Madrid egy több mint hétperces videóval készült Karim Benzema búcsúztatójára, amelyben a játékos madridi karrierjének fontos…