Így él Cristiano Ronaldo – 4. rész

2010-ben, miután Cristiano Ronaldo a Real Madrid futballistája lett, egy portugál televízió dokumentumfilmet készített a játékos madridi életérõl. A film nézõi betekintést nyerhetnek a gólvágó házába, megismerhetik családtagjait, végigkövethetik egy napját, egy olyan oldalát láthatják, amelyet a futballpályákon, sajtótájékoztatókon nem.

A penamadridista.hu az 50 perces dokumentumfilm egy-egy részletével kedveskedik az olvasóinak ezen a héten minden hétköznap. Az elsõ epizódban megismerhettük a játékos szeleburdi kutyáit, láthattuk lakását, unokaöccsét, házának udvarát. A második részbõl kiderült, hogy a portugál zseni a kisbabákkal is olyan jól bánik-e, mint a labdával, illetve Cristiano jótékony oldalával is megismerkedhettünk, hiszen a Real Madrid csillaga beteg gyerekeket látogatott meg egy kórházban. A tegnapi részben elkísérhettük Ronaldót egy Real Madrid edzésre, megnézhettük, hogy zsonglõrködik különbözõ tárgyakkal, hogy billenti fenékbe saját Ferrariját, illetve megosztotta velünk néhány gyerekkori emlékét is.

A sorozat negyedik részében megismerhetjük a portugál állatbarát énjét, újabb trükköket láthatunk tõle, illetve szerelmi életérõl is beszél a kamerák elõtt.

Folytatjuk…

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…