Egyesületi nap a Real Madridnál

Móka, kacagás, és persze a dicsõ, már száztíz éves múltra való emlékezés – nagyjából errõl szólt a vasárnap délelõtt a Real Madridnál. A királyi klub a hagyományoknak megfelelõen megtartotta éves egyesületi napját.

Az eseményen ott volt a PMH helyszíni tudósítója, aki a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesületének elnökének a meghívására repülõvel utazott a helyszínre, hogy testközelbõl számoljon be a történtekrõl. Lehet a nagy meleg tette, de már az elején meglepve tapasztalta: nem kell különösebb biztonsági készülõdés ahhoz, hogy minden rendben legyen, és senki ne akarja elrontani a hangulatot.

A napi fõprogram, a Real Madrid–Manchester United öregfiúk meccs elõtt rendezték a száztíz éves klub egyesületi napját, ahová a világ minden pontjáról – persze csak meghívásra – özönlöttek a szurkolók: jöttek Dominikából vagy Venezuelából, és már sorozatban másodszor Magyarországról, ahol 2009 óta mûködik regisztrált szurkolói klub azzal a céllal, hogy megfelelõen ápolja a Puskás-hagyományokat.

A PMH tudósítója a nagy melegben fõleg arra volt kíváncsi, a valdebebasi edzõközpontban milyen emléktárgyakat állítottak ki a majdnem ötezer látogatónak. A Puskás-ereklyék persze nem maradhattak ki a széles repertoárból. Ez csak természetes!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK