Mou a Rayo ellen sem számol Ramos játékával

A Real Madrid az elsõ olyan mérkõzését játssza, ahol létkérdés a gyõzelem. A két vereség a Getafe és a Sevilla ellen, a döntetlen a Valenciával, szemben a Barcelona 100%-os mutatójával kritikussá teszi a Rayo Vallecano elleni meccset. Így várja a mérkõzést Mourinho, viszont Sergio Ramos nélkül a lehetséges kezdõben.

A menedzser a múlt héten alig tudott dolgozni a játékosaival a sûrû beosztás miatt. Pénteken mindenesetre hosszan gyakorolták a Rayo ellen alkalmazandó taktikát.

Xabi Alonso hosszú labdái, átívelései tették ki ennek jelentõs részét. Nehéz járatni a labdát Vallecasban, ezért Morinho kevés passzal operál. Az edzésen Alonso, Arbeloa és Di María támadott az egyik, Cristiano és Marcelo a másik szélen, Higuaín pedig csatár poszton játszott. Csak a két középsõ védõ maradt hátul védekezni: Varane és Pepe. Ramos egyszer sem volt Pepe mellett.

Az edzõmeccsen Mourinho az egyik csapatot három védõs felállásban játszatta, hogy szimulálja a Rayo védelmét, akik rendszerint három középsõ védõvel állnak ki. A hátsó alakzatot az Albiol, Pepe, Varane hármas alkotta. Ramos sehol. A felállással Mou azt akarta elérni, hogy a legnagyobb eséllyel kezdõként lehetõséget kapó védõk kicsit szokják azt az összeállítást, amivel találkoznak majd.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK