Cristiano legújabb frizurájának története

Cristiano Ronaldo mindenkit meglepett vasárnap a Barcelona elleni idegenbeli mérkõzésen, de nem két nagyszerû góljával, hiszen az elmúlt hat El Clásico mindegyikén legalább egyszer betalált, ezzel megdöntve minden eddigi rekordot.

A meglepetés oka a játékos frizurája volt. Azon belül is egy borotvált V betû. Amikor elsõ gólját megszerezte a játékos, felmutatta a gyõzelem jelét, majd a hajára mutatott. A pillanat mögött egy történet lakozik.

A portugál frizuráiért a Sport TV Fieszta címû mûsorában is láthatott testvérpár, José és Miguel Siero Leal felelõsek. Cristiano Ronaldo felhívta õket szombaton, hogy valami újat szeretne kipróbálni, ami úttörõ és különleges.

„Elmondta nekünk, ahogy ez már korábban többször is elõfordult, hogy valami újat, különlegeset keres. Nagyon jól ismerjük, és támadt egy ötletünk. Egy szimbólumot szerettünk volna a hajába borotválni, ami egyaránt szimbolizálja a békét és a nyugalmat, amelyet egy harcos érez egy csata után. Beleegyezet.” – mondták a testvérek.

Könnyû volt úgy kivitelezni a dolgot, hogy jól is nézzen ki. José és Miguel elmondták a Marca újságírójának, hogy „egyáltalán nem nyûgös srác. Minden egyes frizura mögött egy személyiség lakozik. Megpróbáltuk elkapni azt, amit akkor épp érzett, és ezt a mérkõzésen is pontosan visszaadta.”

„A haja nagyon göndör, úgyhogy óvatosan kell bánnunk vele. Szereti beállítva vagy bezselézve hordani. Tudja, hogy a kamerák minden egyes mozdulatát követik, úgyhogy szeret kifogástalanul kinézni. Cristiano nagyszerû személyiség és rendkívül ambiciózus. Egy igazi gyõztes. Csak a saját dolgával foglalkozik.” – zárták mondandójukat a mesterfodrászok.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK