Xabi Alonso: Mourinho már történelmet írt

Xabi Alonso a Real Madrid középpályása a Cadena Cope rádiónak nyilatkozott José Mourinhoról: „Amikor elmegy majd, olyan ûrt hagy maga után, amit nehéz lesz betölteni. Õ az az edzõ, akire most szükségem van.” – mondta a középpályás.

Szintén beszélt az edzõvel való kapcsolatáról: „Kellemes helyzetben vagyok, mert azonos hullámhosszon vagyunk. Sok mindenrõl beszélgetünk, és mikor Mourinho már nem lesz itt, a hiányát meg fogjuk érezni. Nagy ûrt fog maga után hagyni.”

Alonsot megkérdezték Xavi Hernández nyilatkozatával kapcsolatban, és a középpályás leszögezte: “Mourinho már történelmet írt, most is azt teszi, és még sokkal többet elérhet a jövõben”. A pályafutása tisztán látszik, és önmagáért beszél. Nem sok edzõ van, akik elérték mindazt, amit õ már most.”

Xabi Alonso kifejezte aggodalmát Marcelo sérülése miatt, ami a brazil hátvédet három hónapra harcképtelenné tette: “Nagyon aggódunk. Kifejezetten rossz hír ez a számunkra. Marcelo nélkülözhetetlen játékos.” A Real Madrid középpályása elmondta azt is, hogy Sergio Ramosnak kezd helyrerázódni a rossz közérzete, amitõl az izomsérülése óta szenved.

Az utóbbi idõben Iker Casillassal kapcsolatos vitára vonatkozólag kijelentette: “Sok mindent kiragadnak a szövegkörnyezetbõl, amin csak nevetni lehet.” Alonso biztosított mindenkit: ”nincsen besúgó a Real Madridnál”.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK