Kínos: Platiniék csúnyán megalázták José Mourinhót

A Real Madrid másodedzõje kiakadt, amiért "fõnöke" szinte semmilyen elismerést nem kapott az európai szövetségtõl századik Bajnokok Ligája mérkõzését megelõzõen.

José Mourinho a Real Madrid szerdai, Manchester City elleni európai kupamérkõzésén ült századik alkalommal a kispadon a legrangosabb európai kupasorozatban, ezért azonban semmilyen kitüntetést nem kapott az UEFA-tól, ami valóban kisebb meglepetés, ha figyelembe vesszük a portugál edzõ eredménylistáját.

“Ebben nincs semmi irónia vagy ilyesmi: Mourinhót a találkozó elõtt felhívta egy edzõ, aki a telefonban elmondta, hogy amikor õ századik meccsén ült a kispadon, akkor az UEFA egy emléktáblát adott számára ajándékba” – árulta el Karanka.

Az edzõ egyébként, aki felhívta Mourinhót, Sir Alex Ferguson volt, és az is igaz, hogy az európai szövetség valamilyen oknál fogva most elfelejtette díjazni Mourinhót, a szakembernek csak a Real Madrid adott át egy relikviát a meccs elõtt. Az elfelejtett gesztust pedig legalább sértõnek, de akár megalázónak is találhatja egy olyan erõs jellem, mint a Real Madrid vezetõedzõje.

“Ha valaki eléri a száz meccset, az már önmagában is egy precedens” – folytatta még Karanka, aki ezzel együtt nem akarta támadni a legfelsõbb európai labdarúgó szervet és inkább más kérdésekre válaszolt a sajtótájékoztató további részében.

Forrás: fourfourtwo.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Jude Bellingham
Tovább

Bellingham, a rekordok embere

Az angol játékos a rekorddöntés mellett Zidane előtt is tisztelgett. A Real Madrid Napoli elleni győztes BL-mérkőzésének első…