Mourinho: A klub talán elégedetlen velem

Semmi sem változott - mondta José Mourinho a klubvezetõkkel és a játékosokkal való viszonyát illetõen. Az ismét mindenkivel szembeszálló "rossz fiú" ugyanakkor elismerte: vannak nézetkülönbségek. Sajtótájékoztató.

„Ugyanúgy dolgozom itt, ahogy évek óta. Hogy milyen a kapcsolatom a klubbal? Nem értem a kérdést. Olyan, mint mindig. A játékosokkal? Mint mindig. Ez általában az elégedettségtõl, az eredményektõl, a boldogságtól függ. Ha nyersz, jobban mennek a dolgok, mintha veszítesz, ez normális.”

A klubon belüli helyzete: „Én is egy alkalmazott vagyok. A klub van felül, és neki kell eldöntenie, hogy elégedett-e azzal, amit fel tudunk mutatni. Majd a végén kell értékelni. Talán a klub az, aki nem elégedett velem, és aki úgy gondolja, hogy van min javítani. Megéri várni. Most nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó viszonyban vagyok az elnökkel és José Ángel Sánchezzel. Jobb nem is lehetne. Az normális, ha ezen túlmenõen, szakmai téren vannak nézetkülönbségek. Ilyen az élet. Bár eljöttem a Chelsea-tõl, továbbra is remek kapcsolatban vagyok Abramoviccsal és másokkal a klubtól.”

Az Alcoyano elleni meccs: „Az elsõ meccsen nagyon jó eredmény született, gyakorlatilag már a következõ körben érezhetjük magunkat, de tudjuk, hogy az embereknek nem tetszene, ha vereséggel jutnánk tovább. Tiszteletben kell tartanunk minden egyes centet, amit a szurkolók kifizetnek. Szeretném, ha jól bánnának a négy sráccal, akik játszani fognak. Ott lesz Morata, Rodríguez, Nacho és Cherychev is.”

A bajnokság és a 11 pontos hátrány: „Hogy lehetséges-e megnyerni a ligát? Szerintem lehetséges megnyerni a kupát. A bajnokságról és a 11 pontról pénteken beszélünk, amikor ismét én tartom majd a sajtótájékoztatót. A Levante-Barcelona meccsrõl pedig a Levante edzõjét kérdezzék, ne engem.”

A következõ szezon tervei: „Azt mondod, hogy nem foglalkozom a következõ idénnyel. Mit akarsz, mit mondjak még? Hívjalak hazugnak? Nem, mert az nem helyes. Lehet, hogy nem vagyok jó edzõ, de profi vagyok, és nem fogadom el, ha ezt tagadod.”

A Betis elleni botlás: „Nem játszottunk jól, de még bõven a lefújás elõtt lõttünk egy gólt . Hogy milyen hibát láttam a csapatban, azt szombaton kellett megbeszélnünk, nem most. Akkor minden újságírónak a rendelkezésére álltam. Sajnálom.”

Özil lecserélése: „Inkább a holnapi meccsrõl beszélnék, nem a szombatiról, ami a sevillai sajtótájékoztató témája volt. A mai kérdéseknek az Alcoyano elleni találkozóval kellene foglalkozniuk. Vannak kérdések, amelyek egyetlen játékosra vonatkoznak, és azt várják, hogy végezzek egyéni elemzést, de erre ott vagytok ti, az újságírók. Erre egy másik kérdéssel tudnék felelni. Te milyennek láttad õt a Betis ellen? Nem tudok, vagy nem akarok többet mondani.”

A játékosok helyzete: „Inkább várnék a szezon végéig, hogy ilyen értékeléseket végezzek. Hogy a Manchester City ellen beleadtak mindent, a Betis ellen pedig nem… Nem beszélnék errõl minden meccs után, inkább az idény végén.”

Forrás: AS, Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK