Kaká Madridban marad

Hiába a napokig tartó tárgyalások és a játékos akarata, Kaká egyelõre a Real Madridban folytatja pályafutását. Adriano Galliani és Florentino Pérez egyelõre nem tudtak megegyezni az Olaszországba vágyó futballista átigazolásáról, de az ügy feltehetõen csak ideiglenesen jutott nyugvópontra.

Kaká a Real Madridban marad, legalábbis egyelõre. A Milan alelnöke, Adriano Galliani így nyilatkozott az ügyrõl: „Lemondtunk Kakáról. Õ mindent megtett, hogy hozzánk igazolhasson, de pénzügyi és jogi okok miatt ez nem valósulhatott meg.” Galliani az elmúlt napokban folyamatosan tárgyalt Florentino Pérezzel, a Real Madrid elsõ emberével, ám az álláspontok közti különbséget így sem sikerült megszüntetni.

Az olaszok szándéka nem változott a tavaly nyárihoz képest – akkor 2015-ig vették volna kölcsön egykori játékosukat. A Real Madrid azonban – ahogy egy évvel ezelõtt – ezúttal is csak végleges átigazolást tartott elképzelhetõnek. A Kaká-ügy tehát ezúttal sem tudott átlendülni a holtponton, bár ez aligha tántoríthatja el a Milant attól, hogy a jövõben ismét megpróbálkozzon a brazil leigazolásával. Ha sikerülne tetõ alá hozni az üzletet, azzal leginkább a piros-feketék szurkolóit tennék boldoggá, a klub anyagi háttere azonban túlságosan gyenge lábakon áll a megegyezéshez.

A nehézségeknek feltehetõen Kaká sem örül, aki szívesen visszatért volna a San Siróba: nemrég Milánóba utazott a feleségével, ami miatt a Real Madrid vezetõi is ferde szemmel néznek rá. A játékost múlthét szerdán látták, amint a Milan képviselõivel és egykori csapattársaival találkozott, sõt, maga is feltöltött egy képet az internetre, amely Clarence Seedorf éttermében készült róla és Robinhóról. Kaká most még hazautazott Madridba, de vajon mennyi idõre? Talán nem kell már sokat várnia Milánónak, hogy visszafogadja elvesztett gyermekét.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK