A Real Madrid sokkal inkább a Bajnokok Ligája megszállottja, mint a Manchester United

Ruud Van Nistelrooy visszavonult labdarúgó, aki ugyanúgy hiányzik a Manchester Unitednek és a Real Madridnak. Évekig ”vörös ördög” volt, amíg a szíve "fehérré" nem változott pár szezonra. A két csapat Bajnokok Ligájában közelgõ összecsapását tekintve a holland különleges helyzetben nyilatkozott. Van Nistelrooy szerint: "A Real Madrid sokkal inkább a Bajnokok Ligája megszállottja, mint a Manchester United.”

“Kinek fogok szurkolni? Nem tudok választani közöttük. Ez olyan számomra, mintha a két gyerekem között kellene választanom. Nem tudok, lehetetlen. Mindkét csapatot szeretem, hûségem megosztott.” – mondta.

“Biztos vagyok benne, hogy ott leszek a Bernabéuban. Már terveztem korábban a látogatást, és egy nagy meccset fogunk látni. A Bernabéunak fantasztikus hangulata van a Bajnokok Ligájában. Sok szurkoló érkezik Manchesterbõl is, és õk õrülten fogják támogatni a csapatukat. Két nagyszerû együttest fogunk látni a pályán. Egyszerûen csak élvezni akarom a találkozót a helyszínen Madridban.” – magyarázta Nistelrooy.

“Mindkét csapat nagyon jó támadásban. A Real Madrid sokat fejlõdött az utóbbi hetekben. A Granada elleni mérkõzést kivéve a csapat erõsnek mutatkozott, jól játszott a Barcelona ellen is, és a nagy összecsapásokra felszívják magukat. Azt hiszem a párharcot nüanszok fogják eldönteni.”

“Nincsen favorit. Számomra úgy tûnik, a kulcs az lesz, hogy milyen formában van Cristiano és Van Persie. Egyikük meg fogja teremteni a különbséget a két csapat között.” – összegzett Nistelrooy.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK