Pandev bevallotta: Mourinhóra szavazott!

José Mourinho szerint manipulálták az Év edzõje választást. A portugál edzõ kijelentése kisebb lavinát indított el a sajtóban, az pedig szintén nem csillapítja a kedélyeket, hogy Goran Pandev is csatlakozott egykori edzõje véleményéhez.

A macedón csatár szerint tényleg történtek furcsa dolgok a szavazáson: “Én Mourinhóra szavaztam, mindig Mourinho-párti voltam. Itt egészen furcsa dolgok történnek…” – kommentálta a portugál tréner keddi kijelentését Pandev.

Mint ismeretes, a díjat végül a spanyol válogatottal Európa-bajnoki-címet szerzõ Vicente del Bosque nyerte, Mourinho szerint azonban az egész szavazást manipulálta a FIFA: “Felhívtam Mourinhót, és elmondtam neki, hogy mint a macedón válogatott csapatkapitánya én rá fogok szavazni. Fogalmam sincs, mi történhetett…” – tette még hozzá Pandev.

“Mourinho le van törve. Mindannyian tudjuk, hogy itt fura dolgok történtek, de nem tudunk rajta változtatni. Sem én, sem Mou…” – zárta le a kérdést a macedón játékos, aki korábban az Internél már dolgozott együtt a Real Madrid jelenlegi mesterével.

Mourinho kérdéses mondatai az alábbi interjúban olvashatók.

Forrás: FourFourTwo, Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK