Döntetlennel lett meg a négyezredik pont a Ligában

A Real Zaragoza meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a Real Madrid ellen a spanyol bajnokságban. Ezzel a döntetlennel meglett a négyezredik pont a liga történelmében!

A királyi gárda az egész meccsen megszenvedett a hazaiak szervezett csapatjátékával, ráadásul nagyon korán, már a 6. percben hátrányban került: ekkor egy korábbi Barcelona-nevelés, Rodri tette maga elé úgy a labdát, hogy azzal már ziccerbe került, ezután pedig higgadtan góllal fejezte be az akciót.

A vendégek a késõbbiekben sem találták a játékukat, de a félidõ végén csak begyötörték az egyenlítõ gólt – és ezt tessék szó szerint érteni: Cristiano Ronaldo a rövidsarok felé próbálta meg ellõni a labdát, és mivel Roberto kapus üresen hagyta azt a sarkot, végül gól lett a támadás végébõl.

Késõbb már nem változott az eredmény – a második félidõben hiába erõsített a Real Madrid, a Zaragoza összességében legalább úgy futballozott, mint ellenfele, és a helyzetek alapján akár meg is nyerhette volna a találkozót. A döntetlennel a Real Madrid nem tudta kihasználni a Barcelona botlását, így a két óriás között továbbra is megmaradt a 13 pontos távolság.

Zaragoza-Real Madrid 1-1 (1-1)

Gólszerzõk: Rodri (6.) ill. C. Ronaldo (38.)

Forrás: fourfourtwo.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK