Robbant a bomba: Valdés az Anzsié, Casillas a Barcáé!

Ma reggel bombaként robbant a spanyol médiában a hír, miszerint a hosszú idõ óta köztudott ellentét kapitány és edzõ között immár helyrehozhatatlanná vált, ezért Iker Casillas azonnali hatállyal szerzõdést bontott a Real Madriddal. A katalán Sport ennél is tovább ment, õk azt is tudni vélik, hogy a Barcelona formálisan már meg is egyezett az Európa- és világbajnok kapussal a folytatásról.

Mint az köztudott, Victor Valdés nem szándékozik meghosszabbítani szerzõdését a Barcelonával, a katalán klub pedig hagyja, hogy a játékos szabadon tárgyaljon más együttesek képviselõivel. Nem is kellett sokat várni a kapus végsõ döntésére, hiszen Valdés igent mondott az Anzsi Mahacskala ajánlatára.

Mindeközben a madridi sajtó sem maradt adós szenzációval, ami nyugodtan mondhatjuk, nagyobb még az elõzõnél is. A hónapok óta tartó, eddig mindkét fél által tagadott ellentétek a Marca és az AS állítása szerint is helyrehozhatatlanná fajultak José Mourinho és Iker Casillas között, ez pedig a Madrid elsõ számú hálóõrének távozásához vezetett.

Iker Casillas azonnali hatállyal szerzõdést bontott a Real Madriddal, amiért 20 millió eurót kell fizetnie a klub számára, de sem ez a hatalmas összeg, sem pedig a játékosok és vezetõk marasztaló szavai nem tudták meggyõzni arról a szurkolók kedvencét, hogy megmásítsa döntését. Pontos információk egyelõre nincsenek, azonban az biztos, hogy Casillas barátnõje, Sara Carbonero is érintett az ügyben, aki állítólag felpofozta José Mourinhót Valdebebas parkolójában. A hölgy korábban is okozott már galibát a Real Madrid öltözõjében, amikor egy televíziós csatorna mûsorában beszélt a csapaton belüli klikkesedésrõl, Mourinho ellenességrõl.

A Barcelona vezetõsége nem sokáig tétovázott. A szemfüles katalánok felismerték a lehetõséget a botrányban, és azonnal lecsaptak az õsi riválistól eléggé zavaros körülmények között távozó Casillasra. A kapust személyesen Sandro Rosell kereste meg, aki még az éjszaka folyamán Madridba repült, ajánlata pedig elég meggyõzõ volt ahhoz, hogy formális megegyezés születhessen a felek között.

Az avatott szemeknek úgy tûnhet, hogy egy jól megkomponált forgatókönyv bontakozott ki a futball szerelmesei elõtt, hiszen az Anzsi Mahacskala álomszerû ajánlatára igent mondó Valdés helyét a Barcelona õsi riválisának kapusa, Iker Casillas foglalhatja el.

Talán nem mondunk nagy butaságot, ha azt állítjuk, a Real Madrid szurkolóinak emlékeiben ez a nap egy fekete hétfõként marad majd meg, José Mourinho támogatottsága pedig hatalmasat zuhan a drukkerek körében. Különbözõ spanyol fórumokon egyébként arról is lehet már olvasni, hogy a Mourinho maradásáért szervezett menet (amelyen egyébként egyesületünk is képviseltette volna magát) elmarad.

Mielõtt azonban sokan elindulnának megerõsítõ forrásokat keresni a fenti rémhírhez, érdemes egy pillantást vetni a naptárra. Reméljük, néhány olvasónkat sikerült bolonddá tenni ezen az áprilisi napon, ezzel az utolsó bekezdéssel pedig megnyugtatni és megnevettetni egyaránt. További szép napot mindenkinek! De ne feledjétek, ma bolondok napja van!

Forrás: AS, Marca, Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK