Callejón: Gyõzni megyünk Németországba (mérkõzés utáni nyilatkozatok)

A Betis elleni gyõzelmet követõen Karanka beszélt a sérültekrõl, Casemiro lelkesedett a lehetõség miatt, amit kaphatott, Callejón pozitívan tekint a jövõ felé, Pepe szerint pedig most dõl el, volt-e értelme az egész éves munkának.

Karanka

A sérültekrõl: “Úgy tûnik, Benzemával nincs komoly probléma. Modric esetében azt gondoltuk, hogy csak túlterhelésrõl van szó, de izomprobléma lehet… Marcelo, azt hiszem, szintén komolyabb eset… Ez a mérkõzés legrosszabb híre… Diego López problémái nem tûntek komolynak.”

Özil: “Tudjuk, milyen szintû játékos Özil, még ha egy kevésbé fontos mérkõzésrõl is van szó, rengeteget segít. Egy sorsfordító mérkõzés elõtt állunk, és ezért fontos, hogy most nagy meccse volt, hiszen önbizalmat gyûjthet a Borussia ellen.”

Cristiano és Mesut végig a pályán: “Úgy volt, Mesut nem játszik majd végig. Az, hogy Marcelót gyorsan le kellett cserélni, kihatott Ronaldóra és Özilre is, de semmit nem terveztünk elõre. Ahogy haladt a mérkõzés, szintén változtatásokat kellett eszközölnünk, és ezért is maradt fenn Cristiano és Mesut is 90 percig, de nem volt probléma.”

Casemiro: “Most játszott elõször, de ismertük már. Brazíliában sok mérkõzést játszott, az U20-as csapattal is több alkalommal. Sérültjeink vannak. Jól játszott, szükségünk volt rá, és Nacho is, õ is teljesítette a feladatát.”

Nacho: “Remek fejlõdésen megy keresztül. Õ már nálunk van a szezon elejétõl. Mikor szükségünk volt rá, mindig beváltotta a reményeket, a Castillában pedig amellett, hogy jó játékos, õ a kapitány, és az egyik vezéregyéniség. Számára ez fontos, halad elõre és velünk edz.”

Casemiro

A debütálásról: “Azért dolgoztam, hogy megkapjam ezt a lehetõséget. Természetesen nem számítottam rá, de nagyon elégedett vagyok. Csak hálálkodni tudok érte, és folytatom a munkát. Ez egy valóra vált álom, de nem hagyhatom, hogy elszálljak, továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy több lehetõségem legyen, akár a Castillában, akár a Real Madridban. Marcelót és Kakát már ismertem, dolgoztam már velük a válogatottban, de az, hogy az elsõ csapattal edzhettem, egyszerûen hihetetlen érzés volt. Nagyon keményen fogok dolgozni, hogy több lehetõségem legyen.”

Mourinhóról: “Mindenki gratulált az öltözõben. Mourinho mindenkihez szólt pár jó szót.”

Azt akarja, hogy megismerjék: “Azt akarom, hogy az emberek maguktól felfigyeljenek rám. Folytatom a munkát, és hagyni fogom, hogy a sajtó és a szurkolók megismerjenek.”

Pepe

A csapatról: “Az volt a fontos, hogy nyerjünk, folytassuk a küzdelmet. Az elsõ félidõnk jó volt, a másodikban jobban uraltuk a játékot. Sikerült gólt lõniük, beszorítottak minket, de végül megszereztük a három pontot. A sérülésekért nagy kár, mert fontos játékosokat érint, de széles a keretünk.”

A Bajnokok Ligájáról és a bajnokságról: “Elsõsorban a Borussiára kell gondolnunk, fontos mérkõzés lesz, az egész évi munkánk ezen áll vagy bukik. Azután az Atlético ellen kell felkészülnünk, hogy legyõzhessük õket.”

Callejón

A meccsrõl: “Jól végeztük a dolgunkat és jó eredményt értünk el. Nem véletlenül van a Betis az Európa Ligában. Jól játszottak, jók a játékosaik és idegenben is remekelnek.”

A sérülésekrõl: “Nagy kár értük, nem volt szerencséje Marcelónak és Modricnak.”

Saját helyzetérõl: “Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel. Nem megy olyan jól a gólszerzés, mint tavaly, de ilyen a foci, hullámhegyek és hullámvölgyek, azonban a munkát folytatni kell.”

Casemiro: “Jó meccset hozott, nem láttam rajta, hogy ideges lenne. Jól beilleszkedett a csapatba a hét folyamán.”

A Dortmundról: “Nem hanyagolhatjuk el a bajnokságot sem, hiszen az Atléticóval vagyunk versenyben. De most gyõzni megyünk Németországba. Jó eredményt kell elérnünk, hogy hazatérve már biztosítva legyen a továbbjutás a döntõbe. Itt az utolsó szakasz, a legmegrázóbb, a legnehezebb, a legkeményebb.”

 

Forrás: Marca, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK