Carvajal: Bármit megadnék a triplázásért

Daniel Carvajal hétfõn egy rendezvény keretein belül vehette át új cipõt, ennek apropóján adott interjút a média képviselõinek. A fiatal jobbhátvéd beszélt a csapat jelenlegi formájáról, mesélt az álmairól, de szót ejtett a Real Madrid legújabb csillagáról, Jesérõl is.

“Bármit megadnék a triplázásért, de ezt véghezvinni nem könnyû. Utolsó leheletünkig fogunk harcolni, hogy elérjük. Azokban a hónapokban vagyunk, amikor minden mérkõzés számít. A Real Madrid mindenhol érdekelt, és mi belülrõl látjuk, hogy milyen erõsek vagyunk. Nem azt akarom mondani, hogy mi vagyunk a favoritok, de ott vagyunk a jelöltek között. Az Atléticóval és a Barcelonával közösen vezetjük a bajnokságot, a kupában a döntõben vagyunk, most pedig indul a Bajnokok Ligája is. Esélyesek vagyunk, de vannak erõs ellenfelek.”

“A szombati mérkõzésre koncentrálunk, a három pont megszerzésére. Jelen pillanatban a bajnokság nagyon szoros, de nem gondolunk az ellenfeleinkre. Közösen állunk a tabella élén, a liga megnyerése rajtunk múlik. Csak a saját meccsünkre koncentrálunk, gyõzni kell újra és újra.”

“Úgy gondolom, hogy a jelenlegi formánk kulcsa az, hogy egy csapat vagyunk. Mindenki hozzáteszi a magáét, függetlenül attól, hogy sokat játszanak vagy kevesebbet. Az egész csapat együtt van, megtaláltuk a játékunk egyensúlyát. Van egy játékrendszerünk, melyben a csapat eredményes, az eredmények jönnek, és minõségi elõadást is láthatunk.”

“Számomra egy álom volt csatlakozni az elsõ csapathoz, és elmondhatom, hogy ebben az évben ezt elértem. Ambíciózusnak kell lenni. Megnyerni egy címet a Real Madriddal, vagy akár a Tizediket, egy valóra vált álom lenne. Igyekszem kihasználni az idõm legnagyobb részét a pályán, élvezni a pillanatot, minden edzésen, minden mérkõzésen. Természetesen megpróbálok még több percet játszani, némi állandósággal, és ha Isten is úgy akarja, akkor nyerni a Real Madriddal.”

„Az edzõ rotál minket Álvaróval, mindketten meg akarjuk nehezíteni a dolgát. Ancelotti magabiztosságot kölcsönöz nekem. Õ egy igazán õszinte ember. Ahogy jár-kel, ahogy a sajtótájékoztatókon önök is látják, nagyon nyugodtnak tûnik, ez pedig valóban így is van. Õ egy olyan ember, aki harmóniát teremt a csapaton belül, nem bonyolódik vitákba. Mindig ugrásra készen tart minket, figyel ránk és jó hangulatot teremt.”

„A Schalke nagyon jól összerakott csapat. Nem gondolom, hogy gyengébbek lennének védekezésben, minõségi védõik vannak, de a támadósoruk talán még ennél is erõsebb, különösen Draxlerrel és Farfánnal. Ha száz százalékot beleadunk, akkor tovább tudunk jutni. A legjobbunkat kell nyújtanunk, úgy kell játszanunk, ahogy tudunk.” 

„Jesével sokáig osztoztunk egy öltözõn, nem lep meg, amit látunk tõle. Olyan messzire juthat, ameddig csak akar. Nagyszerû játékos, kiváló formában van és jól használja ki a pályán töltött idõt.”

 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK