Ancelotti: Meggyõzõdésem, hogy Cristiano játszani fog holnap

Carlo Ancelotti az Elche elleni bajnoki mérkõzést megelõzõen állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére, hogy menetrendszerû mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján válaszoljon a kérdésekre.

Az Elche elleni csapat: „Még nem tudom biztosan, hogy kik fognak kezdeni, mivel meg kell várnunk a bizottság döntését Cristiano ügyében. Asier Illarramendi játszik majd Modric helyén, de a középsõ védõket is rotálni fogjuk. Varane játszik majd Ramos helyén.”

Curtois a Real Madridba tart? „Nem, nem. Úgy gondolom, hogy két nagyon jó kapusunk van, úgyhogy nincs szükségünk még egyre. Természetesen õ egy remek hálóõr, de ez a poszt telített nálunk.”

Fellebbezés Cristiano ügyében: „Nem gondolom, hogy logikus lenne az, hogy ennyit kell várnunk a döntésre, hiszen idõben fellebbeztünk. De a bürokráciának idõ kell, mi pedig nem tehetünk mást, mint várunk. A csapatmegbeszélés holnap lesz, remélem, hogy addig megszületik a döntés. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy Cristiano játszani fog, mivel egészen hihetetlen, hogy a Bilbao elleni meccsen történtek miatt három mérkõzésen ne léphessen pályára.”

A hétvégén átveheti a csapat a vezetést: „Nem tudom, hogy mi fog történni. A saját célunkra koncentrálunk, ami nem más, mint a gyõzelem és a három pont megszerzése. Az Elche képes problémákat okozni nekünk, úgyhogy ugyanúgy kell figyelnünk, mint máskor, mindent meg kell tennünk a gyõzelemért.”

A csapat fizikális állapota: „Nem gondolom, hogy gond lenne a játékosok fizikumával a szezon hátralévõ részében. De óvatosnak kell lennünk, mivel rengeteg fontos meccsünk lesz. Nem aggódom a jövõt illetõen ebbõl a szempontból. Jó formában vagyunk, tudunk rotálni, úgyhogy a játékosok mindig frissek.”

Bajnokok Ligája találkozó a Schalke ellen: „Az, hogy egy nappal elõbb vagy késõbb játszunk, nem számít. Van elég idõnk felkészülni.”

Illarramendi: „Rengeteget javult a szezon kezdete óta. Sokkal magabiztosabb, kulcsfontosságú számára Xabi támogatása is. A szezon elején azt gondoltuk, hogy Alonso helyén játszhat majd, de megmutatta, hogy mellette is tud.”

Király-kupa döntõ április 16-án, szerdán: „Úgy gondolom, hogy megfelelõ nap lesz lejátszani a döntõt.”

Hamarosan az Atlético elleni mérkõzés következik: „Úgy gondolom, túlléptek az elõzõ meccsen. Jól játszottak a Valladolid ellen és a San Siróban is, ahol nehéz dolguk volt. Jó hozzáállásról, koncentrációról, szervezettségrõl tettek tanúbizonyságot, és jól játszottak.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK