Ancelotti: Jövõre is a Real Madridban akarom folytatni

Carlo Ancelotti egy olasz lapnak adott rövid interjút, miután fény derült a Real Madrid ellenfelének kilétére a május 24-én megrendezésre kerülõ BL-döntõ kapcsán.

A madridi városi döntõ nagyobb nyomást jelent a Real Madrid számára?
Nem. Akik régóta a szakmában vannak, tudják, hogy a döntõkben nincsenek favoritok. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon kiélezett küzdelem lesz.

Jobban örült volna a Chelsea-nek a döntõben?
A Chelsea és az Atlético eléggé hasonlítanak egymásra. Az egyik nagyon éhes a sikerre, de kevésbé tapasztalt, míg a másik tapasztaltabb, de nem annyira sikeréhes.

A keddi gyõzelem után úgy érzi magát, mint egy király?
Nagyon boldog vagyok. Olyan világban élünk, ahol nagyon fontos, hogy kiélvezzük a jó pillanatokat, mivel rosszak is jönni fognak. Az, hogy a Real Madriddal bejutottunk a BL-döntõbe, hatalmas teljesítmény. 12 éve nem történt ilyen.

A spanyol sajtó „a nyugodt ember”-ként emlegeti Önt…
Igen, így is érzem magam. Ez alapvetõ fontosságú, hiszen sokkal kiegyensúlyozottabban tudod szemlélni a dolgokat. Nincsenek személyes ambícióim. Egy klubért dolgozom, talán a világ legnagyobb klubjában. A futball rengeteget adott nekem, hihetetlenül szerencsés vagyok. Olaszországban van egy mondás: Ha egy ajtó bezárul, egy kapu kinyílik. Bár azt meg kell mondanom, hogy a Chelsea-nél is jól éreztem magam. Jövõre is a Real Madridban szeretném folytatni.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK