Cristiano Ronaldo: Ott leszek szombaton

A Real Madrid mai edzésének egy részére szabad belépést kaptak a sajtó munkatársai, akik megragadták az alkalmat, és interjút készítettek a csapat legnagyobb sztárjával, Cristiano Ronaldóval.

„Ott leszek szombaton. Kezdek visszarázódni. Ma még nem vagyok százszázalékos, de a döntõre az leszek. Nagyon fontos mérkõzés lesz, egész évben azért dolgoztunk, hogy ott legyünk a fináléban és megnyerjük azt. Profi futballisták vagyunk, minden héten játszunk, így természetes, hogy a tested nem mindig bírja ezt.”

„Balszerencse, hogy ezek a problémák a szezon végén jelentkeztek. Senki sem akar hiányozni a döntõrõl, amit már évek óta várunk. Segíteni akarok a Real Madridnak megnyerni a Bajnokok Ligáját. Biztos vagyok benne, hogy százszázalékos leszek a döntõre.”

„A döntõknek mindig megvan a titokzatosságuk, senki sem tudja, mi fog történni. Ez egy remek mérkõzés. Tényleg nagyon szeretnénk megnyerni, de nincs értelme megszállottnak lenni, hiszen ez nem jó felfogás. Mindkét fél gyõzni akar, és rengeteg meccs dõl el apró részleteken. A kulcs, hogy koncentráltnak, nyugodtnak kell maradnunk. Meg kell próbálnunk gólt szerezni, jól játszani és jól érezni magunkat, nem pedig a dolgok megszállottjának lenni.”

„A csapat jó hangulatban van, optimisták vagyunk. Csak néhány nap van hátra, de nyugodtak vagyunk. Végezzük dolgunkat, és a lehetõ legjobban koncentrálunk. Igazán boldog vagyok, hogy az elsõ döntõmet játszhatom a Real Madriddal a Bajnokok Ligájában. A Tizedik az a trófea, amit minden madridista akar. Azért csatlakoztam ehhez a klubhoz, hogy olyan címeket nyerjek, mint ez.”

„Azt üzenem a szurkolóknak, hogy maradjanak nyugodtak. Szükségünk van a támogatásukra, mert õk képesek mérkõzéseket nyerni. Azt szeretnénk, hogy mindenki, aki Lisszabonba utazik, adjon bele mindent, támogasson minket, énekeljen, mert mi érezzük ezt és szükségünk van rá. Megpróbáljuk majd a tõlünk telhetõ legjobbat nyújtani és megnyerni a mérkõzést.”

„A gyõzelem mindig érzelmes. Éppen ezért izgatott az Atlético, és ezért fognak nagy lélekjelenléttel játszani. Erõsek lesznek, de a döntõ egy nehéz meccs. Nagy dolgokat vittek véghez, a játékosok motiváltak. Jó munkát végeztek a Bajnokok Ligájában. Ez egy olyan mérkõzés lesz, ahol bármi megtörténhet, de biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid fog gyõzni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK