Kroos: Nem volt kérdés, hogy a Real Madridot választom

Toni Kroos is a szokásos utat járta be elsõ napján, melynek utolsó állomása a Realmadrid TV interjúszobája volt, ahol egy rövidebb beszélgetésen vett részt.

A világbajnokság megnyerése után sikerült megvalósítanod az álmodat, vagyis azt, hogy a Real Madrid játékosa legyél.
Elõször megnyertük a címet Brazíliában, most pedig hivatalossá vált, hogy a Madrid játékosa lettem. Nagyon boldog vagyok.

Hogy érezted magad a fehér mezben?
Természetesen büszkén, hiszen ez nagyon különleges dolog. Elõször belépni a stadionba úgy, hogy a fehér mezt viseltem, nagyszerû volt. A szurkolók hihetetlenül fogadtak. Óriási volt.

Sok klub érdeklõdött irántad, te mégis a Real Madridot választottad. Mi állt a döntésed hátterében?
Az, hogy szerintem a Real Madrid a világ legnagyobb klubja. Teljesen egyértelmû döntés volt. Az elsõ és egyetlen gondolatom ez volt.

Hogy érezted magad, amikor aláírtad a szerzõdésedet?
Hihetetlenül boldog és büszke voltam. Tökéletesen meg voltam gyõzõdve arról, hogy jó döntés volt ide jönni, a nap történései pedig csak megerõsítettek ebben. Minden gyorsan és könnyen ment, nagyon élveztem a találkozást a szurkolókkal, ami egy különleges pillanat volt számomra és láthattam, hogy jól döntöttem.

Voltál az edzõközpontban és találkoztál Ancelottival, illetve a csapattársaiddal. Hogy köszöntöttek?
Nagyon érdekes volt elõször látni az edzõközpontot. Biztos vagyok benne, hogy alaposan meg fogom ismerni. Fantasztikus; teljesen lenyûgözött, amit láttam. A komplexum hatalmas. Jó volt találkozni az edzõvel, már beszéltem vele korábban, most pedig alig várom, hogy megérkezzek és elkezdjem az edzéseket a kerettel és készen álljak a játékra.

Mit mondott Carlo Ancelotti?
Elmondta, hogy nagyon örül nekem, és annak, hogy az átigazolás a tervek szerint lezajlott. Azt is mondta, hogy örül, hogy végül a Real Madridot választottam. Elmondta, hogy nagyon várja augusztus 5-öt, amikor én is csatlakozom a többiekhez.

Mit jelent számodra, hogy olyan csapattársaid lesznek, mint Cristiano Ronaldo, Bale, Casillas, Xabi Alonso?
Mindannyian hihetetlen játékosok. Olyan csapatból jövök, amelyben szintén vannak nagyszerû focisták, szóval nem annyira új dolog számomra, hogy topjátékosokkal játszhatok. Az viszont egyértelmû, hogy a Madridnak csodálatos csapata van.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK