James Rodríguez: Csak egy játékos vagyok, aki szeretné címekhez segíteni a Real Madridot

Egy fárasztó és izgalmas elsõ nap után a Real Madrid legújabb igazolása, James Rodríguez a Realmadrid TV munkatársainak adott interjút. A kérdésekre válaszolva elárulta, hogy nagyon boldog, mindig is errõl álmodott, valamint mindent megtesz azért, hogy örömet szerezzen a szurkolóknak.

Azt mondtad, az volt az álmod, hogy a Real Madridban játszhass, most ez valóra vált. Milyen érzés?
Mindig is szerettem volna csatlakozni ehhez a klubhoz, remélem, hogy hosszú ideig boldog lehetek itt, valamint segíteni szeretném a Real Madridot, hogy még több címhez jusson hozzá.

Azután érkeztél ide, hogy az országod válogatottja történelmi tettet vitt véghez, tiéd volt a legszebb gól a világbajnokságon, valamint megnyerted az Aranycipõt. Ez biztosan különleges idõszak számodra…
Az elõzõ hónap hihetetlen volt. Mindig is ide akartam jönni. Miután a Madrid érdeklõdést mutatott irántam, mindent megtettem azért, hogy itt lehessek. Nagyon hálás vagyok, mert ez egy olyan dolog, amire mindig is vágytam.

Már átéltél egy történelmi pillanatot a Bernabéuban, hiszen a kolumbiaiak és a Real Madrid szurkolói skandálták a neved. Milyen érzés volt?
Nagyon különleges. Ez egy olyan nap, amit soha nem fogok elfelejteni. Mindig büszkén fogok rá emlékezni. Remélem, sokat adhatok a Real Madridnak.

Milyen érzés hallani, hogy a te neved tölti be a stadiont, amikor lesétálsz az elnöki páholy lépcsõin?
Nagyon boldog voltam, hiszen mindig errõl álmodtam. Gyerekkorom óta ebben a fantasztikus stadionban szerettem volna lenni. Óriási volt, remélem, sok mérkõzésen fogok itt pályára lépni.

Támogattad a csapatot a Tizedikhez vezetõ úton.
Volt alkalmam idõt tölteni a csapattal. Ennek a klubnak történelme van, mindig címeket nyer. Szerintem készen állok a kihívásra, szeretném boldoggá tenni az embereket.

A családod szintén nagy Real Madrid-szurkoló hírében áll.
Igen. Mindig is támogatták a csapatot, de most még jobban. Egész Kolumbia jobban fog majd rajongani a Real Madridért.

Cristiano Ronaldo fan vagy.
Nagyon tisztelem õt, ahogy a csapat többi tagját is. Sztárjátékosok, mellettük lenni nagy megtiszteltetés számomra. Remélem, sok címet nyerhetünk együtt. Ez az, amit mindannyian szeretnénk.

Hogyan jellemeznéd magad, mit adhatsz te a Real Madridnak?
Gólokat, passzokat és jó játékot ígérhetek. Én csak egy játékos vagyok, aki szeretné hozzásegíteni a Real Madridot a gyõzelmekhez és a címekhez.

Kolumbiában több, a Real Madridhoz tartozó alapítvány és sportiskola van, mint más országokban. Hogyan fog reagálni az országod arra, hogy valaki a hazájukból a Real Madridban játszik?
A kolumbiaiak mindig nagyon szerették ezt a csapatot. Most, hogy itt vagyok, még inkább támogatni fogják. Kétség kívül mind a 45 millió kolumbiai nagy Real Madrid-szurkoló lesz.

Alfredo Di Stéfano fontos szereplõ volt a Real Madridban és az országodban is.
Nagyon különleges személy volt Kolumbia és a Real Madrid számára. Történelmet írt itt is és ott is. Fantasztikus ember, akit soha nem fogunk elfelejteni.

A szerzõdésed abban a tanácsteremben írtad alá, ahol a tíz Bajnokok Ligája-trófeát és a XX. század legjobb csapatának járó címet láthattad.
Tudtam, hogy ez a csapat nagy múlttal rendelkezik, és nagy itt a gyõzelmi kényszer. Amikor láttam az összes trófeát, tudtam, hogy ez egy ideális klub ahhoz, hogy még több címet nyerjünk. Azért vagyok itt, hogy segítsek ebben.

A szurkolók most a Tizenegyediket akarják.
Ez természetes, hiszen ez a klub mindig nyerni akar. Remélhetõleg megnyerjük ebben az évben, csakúgy, mint a bajnokságot és a Király-kupát. Mindent.

Milyen érzés volt elsõ alkalommal magadra ölteni a Real Madrid mezét?
Nagyon különleges érzés volt, amit soha nem fogok elfelejteni. Mindig errõl álmodtam. Nem hiszem, hogy itt ér véget, ez az álom tovább folytatódik majd. Szeretnék címeket nyerni, nagy dolgokat véghezvinni Madridban.

Ki kell harcolnod a helyed a csapatban…
Izgatott vagyok, és alig várom augusztus elsõ napját, hogy elkezdhessem az edzéseket, valamint a mindennapos fejlõdést, hogy így helyet kaphassak a csapatban.

Mit üzennél a szurkolóknak?
Mióta itt vagyok, mindenki nagyon kedves volt hozzám, szerencsét és sikereket kívántak nekem. Köszönöm a támogatást, nagyon fontosak vagytok számomra.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK