Bale: 18 hónapja tudom, hogy Cardiff rendezheti a döntõt, már nagyon várom a meccset

Gareth Bale hazatér. Noha csak egy mérkõzés erejéig, ám számára mégis nagyon fontos este lesz augusztus 12-én.

„18 hónapja tudom, hogy a szuperkupa-döntõt Cardiffban fogják játszani. Amikor csatlakoztam a Real Madridhoz, az volt az álmom, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját és játsszak Cardiffban.”

„Az álmom valóra vált, most pedig egy nagyszerû élmény lesz a hazatérés, illetve a játék a Real Madridban. Izgatott vagyok, alig várom a meccset. Cardiff egy nagyon különleges hely számomra, mivel ott születtem. Ott nõttem fel, ott éltem le az életem. Sok családtagom és barátom él arra. Mindig visszatérek és megyek látogatóba, amikor van néhány napom. Ez a gyerekkorom színhelye.”

„A walesi szurkolók nagyon szenvedélyesek, megmutattuk már ezt korábban. Megtöltöttünk már stadionokat, ahol mindenki a nemzeti himnuszt énekelte teljes hangerõvel. Ehhez semmi nem hasonlítható. A szenvedélyük és az általuk keltett hangulat csodálatos.”

„Megtiszteltetés, hogy mi rendezhetjük a szuperkupát. Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy Cardiff egy nagyszerû város, és azt, hogy képesek vagyunk nagy eseményeket megrendezni.”

„Az egész családom és a barátaim is ott lesznek, annyi jegyet szeretnénk, amennyit csak lehet. Nagyszerû élmény a Real Madriddal hazatérni. Cardiffban nagyon különleges élmény játszani, de a legfontosabb az, hogy megpróbáljunk nyerni, majd magasba emeljük a trófeát.”

„Nem hiszem, hogy volt egy olyan játékos, aki különösen nagy hatással volt rám. Minden csapatban, ahol játszottam, voltak játékosok, a keretek legidõsebb tagjai, akik vigyáztak rám és tanácsokat adtak nekem. Egy csapat mindig sikeres lesz, amíg vannak ilyen játékosai.”

„A gyõzelem kulcsa számunkra az, hogy tudunk-e képességeinknek megfelelõen játszani, mert ilyenkor a világon bárkit képesek vagyunk megverni. Jól kell edzenünk, illetve együtt kell mûködnünk a pályán. Ha ezt megtesszük, akkor nyerhetünk és miénk lehet a cím.”

„Minden játékos álma az, hogy betaláljon egy döntõben. Nyilvánvaló, hogy szeretném 5-0-ra megnyerni a meccset, de valakinek mindig be kell lõnie a mindent eldöntõ gólt. Mind reménykedünk abban, hogy sikerül, azért fogunk dolgozni, hogy mi nyerjünk.”

„Nem számít, hogy ki lövi a gyõztes gólt, vagy a gólokat, ez a csapatról szól. Örülni fogunk, ha sikerül nyernünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK