Ancelotti: Az Atlético nem erõszakos, nem hölgyek vannak a pályán

Cristiano remekül van, a lehetõ legjobb a formája. Nincsenek problémái, jól elvégezte a feladatait az edzésen is. Nincs krónikus sérülése – jelentette ki mérkõzés elõtti nyilatkozatában az olasz mester.

A holnapi meccs: „Nem hinném, hogy változni fognak az elképzeléseink. Ismét jól kell játszanunk, intenzitással, ahogy általában tenni szoktuk.”

Anoeta: „Nem szabad elfeledkeznünk róla. Jó lecke volt. Az elsõ 30 percben nagyon jók voltunk, de 90 percig kell annak lenni. El kell kerülni a hibákat, melyeket az Anoetában elkövettünk, egyénieket és csapatszintûeket is ejtettünk. Miután kielemeztük az ott történteket, mindenki tanult belõle, s változtatni fogunk holnap azon, amin szükséges.”

Az Atlético: „Nem egy erõszakos csapat, csupán intenzíven, agresszíven játszanak. A futball férfimunka, nem hölgyek vannak a pályán.”

Hiányzók: „A stílus és a filozófia nem változik. Nem fogunk változtatni, hiszen ennek a játéknak és felfogásnak remek eredményeket köszönhetünk.”

Cristiano: „Csúcsformában van. A lehetõ legjobb a fizikai állapota, nincs problémája, remek edzésmunkát folytatott. Nem beszélhetünk krónikus sérülésrõl. Az elõzõ idényben volt gondja, ebben a szezonban más okozta a problémát. De nem beszélhetünk krónikus dolgokról.”

Casillas: „Sosem veszítette el a bizalmat. Ma felköszöntöttük, hiszen születésnapja van a Real Madriddal.”

James Rodríguez: „Folyamatosan edz, most egy kicsit más fajta játékhoz kell alkalmazkodnia, mint amihez szokott. De nincs szó komoly változásról. Nyilvánvaló, hogy egy új játékosnak idõre van szüksége a beilleszkedéshez. Elégedett vagyok azzal, amit eddig csinált. Normális, hogy eleinte vannak nehézségek.”

Simeone szerint az Atlético a nép csapata: „Azt hiszem, az egész futball az embereké, nem csupán egyetlen csapat. Minden csapatnak vannak szurkolói világszerte. Ez a nép sportja.”

Melyik a fõváros elsõszámú csapata? „Ez engem nem érdekel most, az a lényeg, hogy az idény végére mi kerüljünk ki gyõztesen. Az elõzõ szezonban az Atlético a ligában uralkodott, mi pedig Európában kerültünk a csúcsra.”

Chicharito: „Nagyon elégedettek vagyunk vele. Holnap nem lesz kezdõ, de rendelkezésre áll majd a meccsen.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK