Ancelotti: Isco játszani fog

Carlo Ancelotti megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a Levante elleni mérkõzés elõtt. Az olasz mester elárult néhány részletet a kezdõcsapattal kapcsolatban, de szót ejtett Jesé Rodríguezrõl is.

A FIFA-vírusról: „Mindenki jól érezte magát, amikor visszaérkeztek, de ma reggel Benzemának és Varane-nak láza volt, így nem bevethetõk holnap. A többiek remekül vannak, folytathatjuk a jó sorozatunkat.”

Pepe társa a védelemben: „Nacho fog játszani.”

Casillasról: „Iker véd majd a holnapi mérkõzésen. Keylor csak tegnap délután érkezett vissza.”

Cristiano, mint középcsatár: „Nem beszéltünk errõl, hiszen ez nem olyan dolog, amirõl beszélnünk kellene. Cristiano nem fog posztot váltani. Én csak annyit mondtam, hogy meg vana tehetsége ahhoz, hogy ott is jól szerepeljen (Utalt a korábbi interjújára – A szerzõ kieg.). A terv az, hogy nem változtatjuk meg a posztját. Alapesetben a baloldalon játszik.”

A Levante csapatáról: „A tavalyihoz hasonló meccs lesz. Biztos vagyok abban, hogy jobbak vagyunk, mint akkoriban, de a játék nem változik. Kemény lesz. A Levante egy bátor, erõs csapat hazai pályán. A legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy nyerjünk.”

Kapusváltás a spanyol válogatottban: „A nemzeti csapat különbözik a Real Madridról. Itt más kapusaink vannak. Nem akarunk változtatni.”

A Király-kupáról: „Nem lesz Real Madrid – Barcelona döntõ. Ez egy nehéz sorsolás mindannyiunk számára, el kell fogadnunk. Nehezebb lesz eljutni a döntõig, mint a tavalyi évben.”

Olaszországban úgy vélik, hogy a Real Madridot segítik a játékvezetõk? „Kétszer is játszottam a Madrid ellen, de nem gondolom, hogy segítették volna õket ellenünk. Ennek teljesen az ellentettjét láttam. Büntetõhöz jutottunk, amirõl mindenki azt gondolta, hogy a tizenhatos vonalán kívül volt, kivéve a San Sirót.”

Rotáció a keretben: „Varane állapotáról csak egy órája tudunk, még nem gondolkodtam a pótlásán. Benzema kiesésével talán Chicharito fog játszani, vagy egy támadó középpályás. A következõ néhány órában döntünk majd.”

A Levante többet birtokolja a labdát: „Ez nem probléma számunkra, nyitottabb a meccs. Õk egy olyan csapat, akik szeretik birtokolni a labdát. Veszélyesek a résekben, a pálya közepén harcolnak.”

A terhelés elosztásáról: „Csak a holnapi mérkõzésre kell koncentrálnunk, semmi másra. Utána lesz idõnk felkészülni a következõ két meccsre. Megszoktuk a terhelést, nem okoz problémát.”

A védelemrõl: „Megfizettünk a koncentráció hiányáért, valamint a nem megfelelõ fizikai állapot miatt, mivel nem volt elég idõnk edzeni. Javítottunk ezen, folytatnunk kell a megkezdett munkát. Jó úton járunk.”

Iscóról: „Fantasztikus meccse volt az U21-es válogatottnál, játszani fog. Meglátjuk, hogy James kezdõ lesz-e, hiszen csak reggel érkezett vissza, egy egész éjszakás utazást követõen. Meglátjuk, hogy megfelelõen regenerálódik-e.”

Jesérõl: „Még mindig külön edzéseket végez, mindent megtesz, amit kell. Nem sietünk vele. Nem tudok pontos dátumot mondani a visszatérését illetõen. Jól van, hamarosan visszatér hozzánk.”

Cristiano a La Liga legjobb csatára? „Könnyen meglehet.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK