Ancelotti: Akik kevesebbet játszottak eddig, bizonyítottak

A Real Madrid ismét gólzáporos gyõzelmet aratott, a szenvedõ fél ezúttal a Levante együttese volt. Cristiano továbbra is megállíthatatlan, a mérkõzés pedig jó alkalom volt az eddig sokat mellõzött játékosok számára, hogy bizonyítsanak.

Ancelotti:
„Nehéz volt felkészülni erre a meccsre, de jól játszottunk, koncentrációról és fegyelemrõl tettünk tanúbizonyságot. Most van idõnk felkészülni a szerdai meccsre. Jó úton haladunk, a csapat pedig remekül teljesít.”

„A gólok nem jönnek erõfeszítés, harc és koncentráció nélkül. Mindannyian megértik ezt, pontosan ezért értünk el a szezon ezen szakaszára ilyen jó fizikai és mentális állapotot. Minden játékos megmutatta, hogy versenyképes keretünk van. Azok, akik eddig kevesebbet játszottak, megmutatták, hogy jó formában vannak és motiváltak. Amikor játszanak, jól beleillenek a csapatba.”

 

„Úgy gondolom, lehetetlen többet tenni annál, mint amennyit Cristiano tesz. Tartania kell ezt a formát, mi pedig mindannyian segíteni fogunk neki, hogy így tudja folytatni.”

„Modric kapott egy rúgást. Most van néhány napunk, hogy megoldjuk Bale, Benzema, Varane, Ramos és a többi sérült gondját. Bale-nek a farizmával volt problémája, nem akartuk kockáztatni. Azért pihentettük, hogy ne kockáztassunk, nem a rotáció miatt.”

Isco:
„Nagyon örülök a gólomnak és a csapat munkájának, hiszen mindig nehéz a válogatott szünet után játszani. A csapat az elsõ pillanattól kezdve odatette magát, jó eredményt értünk el egy nehéz környezetben. Jó úton haladunk, készen állunk az idény következõ szakaszára.”

„Még fiatal vagyok, sok dolgon kell javítanom, ez pedig a pályán töltött perceknek köszönhetõen következhet be. Örülök, hogy az edzõ esélyt adott nekem, remélem, hogy a szezon hátralévõ részében fontos játékos lehetek. Most egy nagyon nehéz meccs vár ránk az Anfielden. A csapat nagyon jól teljesít jelenleg, reméljük, hogy továbbra is így lesz.”

Chicharito:
„Nagyszerûen játszottunk, de nem volt tökéletes meccs; tovább kell dolgoznunk. Tudjuk, hogy a futballban bármi megtörténhet, és lesznek olyan meccsek, amiket egy-egy góllal nyerünk meg, de olyanok is, amiket sokkal.”

„Az edzõ mindig jó hozzáállást vár tõlünk, illetve egyensúlyt a támadás és védekezés között. A legfontosabb az, hogy tovább gyûjtöttük a pontokat, hiszen meg akarjuk nyerni a bajnokságot, a hétközi meccsre pedig mindig jobb egy ilyen eredmény után készülni.”

Marcelo:
„Legyen egy meccs könnyû vagy nehéz, végül rajtunk múlik. Jól védekeztünk, segítettük a gólokat. A Barcelona elleni meccs egy klasszikus, mindannyian játszani akarunk rajta és segíteni akarjuk a csapatot. Most van néhány napunk pihenni, aztán szerdán meccsünk lesz, majd utána ráérünk a Barcelonára gondolni.”

Medrán:
„Rendkívül elégedett voltam, egy álmom vált valóra. Azért jöttem, hogy segítsem a csapatot, az edzõi stáb bízott bennem, kaptam néhány percet. Minden csapattársam gratulált és boldog vagyok, hogy elérhettem ezt az álmot. Mindenre emlékezni fogok, hiszen ez egy felejthetetlen nap volt.”

„Az elsõ osztályban minden meccs nehéz, de jó mérkõzést játszottunk, ami remek dolog. Figyeltem Ancelotti utasításait, nagyon pályára akartam lépni. Ha tud lehetõséget adni az utánpótlás játékosoknak, azzal nagyon elégedettek leszünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK