Ancelotti: Platini véleménynyilvánítása nem volt helyénvaló

Carlo Ancleotti a Málaga elleni bajnoki mérkõzés elõtt állt a sajtó rendelkezésére az edzõközpont sajtótermében. Az olasz tréner beszélt játékosairól, a meccsrõl, de természetesen szóba került Platini nyilatkozata is.

Toni Kroos kimerültségérõl: „Játszani fog holnap. Szükségünk van rá. A jövõ hetet majd meglátjuk. Ott van még nekünk Illaramendi, aki bár sérülésbõl tért vissza, mégis jól játszott a Basel ellen.”

A gyõzelmi sorozatról: „Nem szoktunk beszélni róla, helyette inkább a következõ meccsre koncentrálunk, ahol jól kell játszanunk, hogy megõrizzük helyünket a tabella élén.”

A Messi-kampányról az Aranylabdával kapcsolatban: „Messi egy nagyszerû, tehetséges játékos, de nem akarok azzal foglalkozni, hogy mit csinálnak a Barcelonánál ezzel kapcsolatban. Csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó játékos.”

Khediráról: „Khedira még nem áll készen. Még néhány napig dolgoznia kell, mielõtt újra játszhat. Jövõ héten visszatérhet.”

Khedira szerzõdéshosszabbításáról: „A klub meg akarja újítani a szerzõdését, de még folynak a tárgyalások. Azt tudom mondani, hogy szükségünk van rá.”

A rotáció hiányáról: „Nem látom, hogy a csapat fáradt lenne – nagyon gyorsan kipihenik magukat a játékosok. Majd akkor fogunk rotálni, amikor szükség lesz rá. Csak Krooson látom, hogy mintha kicsit kimerültebb lenne a többieknél, de a Király-kupa hetén pihenni fog.”

A kevés idegenben szerzett gólról: „A holnapi meccs nehéz lesz, mert a Málagának nagyon jó szezonja van eddig. Mielõtt a Calderónban játszottak, volt egy ötmeccses gyõzelmi sorozatuk.”

Mi változott Madridban: „Fizikailag nagyon megerõsödtünk és ez hiányzott a bajnokság elején. Továbbá a legutóbbi szezon nagyon magabiztossá tett minket, és ha tudjuk folytatni ezt a gyõzelmi sorozatot, akkor még magabiztosabbak lehetünk.”

Itt a megfelelõ alkalom, hogy meglépjenek a Barcelona elõl: „Nem rajtunk múlik. A mi célunk, hogy legyõzzük a Málagát, ami egy fontos meccs, de még semmit nem fog eldönteni.”

Platini pártatlanságáról: „Nem hiszem, hogy helyes dolog, hogy véleményt nyilvánít az Aranylabdával kapcsolatban.”

Iscoról: „Nagyon boldog, hogy visszatérhet Málagába, hogy egy érettebb futballistát láthatnak majd ott, aki sok tapasztalattal rendelkezik és akin nagy felelõsség van”

Marco Asensio: „Semmit nem tudok errõl a témáról mondani. Láttam már játszani és azt gondolom, egy fiatal, tehetséges játékos, aki nagy jövõ elõtt áll.”

Balerõl: „Nagyon jól érzi magát és nincs semmi problémája. Gyõzelemhez akarja segíteni a csapatot.”

Iker Casillasról: „Jól van. Semmi gond nincs vele. Jó meccsei vannak. Nyugodt és jó kedvû, mint mindig. Komolyan veszi amit csinál, felelõsségteljes és minden helyzetben segíti a csapatot. Nagy különbség van aközött amilyen tavaly volt és ahogyan most játszik.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK