Ancelotti: Egy nagy család vagyunk

A Celta elleni meccs elõtt Carlo Ancelotti megtartotta szokásos mérkõzés elõtti interjúját. A mester természetesen válaszolt a soros bajnokival kapcsolatos kérdésekre, beszélt a csapatról, valamint a januári igazolásokról is.

A holnapi meccsrõl: „A Celta másképp játszik, mint tavaly. Az eredmények önmagukért beszélnek: nyertek a Nou Campban és döntetlent játszottak az Atléticóval idegenben. Nagyon agresszívak, keményen dolgoznak a pályán. Nagy intenzitással játszanak, nem lesz egyszerû meccs. Úgy kell játszanunk, ahogy az elmúlt mérkõzéseken. A szurkolók izgatottak, ennek tudatában vagyunk. A holnapi meccs ugyanolyan lesz, mint mindig. A Bernabéu sokat fog segíteni nekünk.”

Illarramendi kezdõ lesz: „Isco nem lesz, mert nem fellebbeztünk. Illarra váltja majd õt, a többi pedig ugyanaz lesz. Meg kell értenünk, hogy a játékvezetõ is hibázhat. Isco jó formában van, de a hiánya nem fogja befolyásolni a holnapi mérkõzést. Nagyon bízom Illarrában.”

A rekordról: „Még nem beszéltünk errõl. Készültem egy vacsorával az egész csapat számára. Remekül dolgozunk, a játékosok is nagyon jól végzik a dolgukat. A csapat jó, komoly és profi. Egy nagy család vagyunk, kölcsönösen tiszteljük egymást. Nem a rekord a legfontosabb dolog, hanem a gyõzelmek folytatása és a jó játék. A hangulat nagyon jó, ezért folytatnunk kell a gyõzelmeket. Élvezem a jelenlegi idõszakot. Jól mennek a dolgok, nagyon jó a kapcsolatom a játékosokkal. Együtt harcolunk, együtt határozzuk meg a céljainkat. Szeretném, ha ez az idõszak még nagyon sokáig tartana. Meg vagyok gyõzõdve arról, hogy ezzel a csapattal minden kedvezõtlen szituációt hamar legyõzünk majd.”

Benzemáról: „Benzema formája olyan, mint a csapaté. Nagyon jó minden téren. Élvezi a csapattársakkal való munkát, ahogy a többiek is örülnek az õ nagyszerû teljesítményének. Gólokat szerez és részt vesz a játékban.”

James formájáról: „Nagyszerûen játszik, minõségien, nagy erõbedobással. Ilyen szellemben kell tovább folytatnia. Boldogok vagyunk a teljesítménye miatt.”

Chicharito: „Tudja, hogy mi a szerepe a csapaton belül. Olyan támadóink vannak, akik nagyszerû munkát végeznek. Játszani fog a Ludogorets ellen. Nem fogunk igazolni senkit, ahogy távozni sem fog egyetlen játékos sem januárban.”

Sacchi látogatásáról: „Csak a futballról beszélgettünk. Szeretek beszélni vele, mindig tanít valamit. Elégedett azzal, ahogy játszunk, valamint a csapaton belüli hangulattal is.”

A januári átigazolási idõszakról: „Elégedett vagyok ezzel a kerettel. Khedirának balszerencséje volt. Jesé visszatért, a csapat úgy jó, ahogy van. Nincs szükség arra, hogy bárkit is igazoljunk januárban.”

Erõszak a futballban: „Nem akarok belefolyni a szabályokba. Csak azt mondhatom, hogy minden döntés jó, amely kitaszítja a futballból az erõszakot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK